Välkommen till en unik plats nära både havet och staden. Värmdö är en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns - att bidra till våra barns utveckling.

Varje dag går cirka 10 000 barn och ungdomar till en skola i Värmdö. Åkerlyckans förskola ska skapa förutsättningar för alla barn att utvecklas utifrån sin förmåga och bli trygga och ansvarsfulla medborgare. Vi finns för att skapa den allra bästa förskoleverksamheten, och erbjuder dig ett roligt och ansvarsfullt arbete där du tillsammans med engagerade kollegor får möjlighet att bidra till utvecklingen av en verksamhet där barnet är i fokus.

I rollen som kock ingår arbetsuppgifter som berör matlagning, beställningar och mottagande av varor, städ, disk samt dokumentation i enlighet med våra bestämmelser för egenkontroll. Du kommer att ha helhetsansvar för köket och behöver därför känna dig trygg i att organisera för god kvalitet, hålla budgeten i balans samt i att laga inspirerande, näringsrika och goda måltider. Du anpassar och planerar menyn efter säsong samt till Värmdö kommuns mål, visioner och riktlinjer. Du har Ipad/laptop som ett arbetsredskap där alla beställningar och dokumentation görs. Med utgångspunkt i verksamhetens nuläge konkretiserar vi tillsammans mål för utvecklingen av köket och verksamheten som helhet. Som kock har du även fördelen att tillhöra kommunens köksnätverk där utbildning och erfarenhetsutbyte sker.
Vi söker dig som är utbildad kock och som vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Vi förväntar oss att du brinner för att laga god och näringsrik mat från grunden. Du är lösningsfokuserad och positivt inställd till förskolans uppdrag. Du behöver ha god kunskap om kostens betydelse för hälsan, samt kunskaper om näringslära och specialkost/allergier för barn. Du behöver också ha kunskap och erfarenhet av specialkost samt vegetarisk kost. Vi ser att du vill arbeta nära den pedagogiska verksamheten, för att vi tillsammans kontinuerligt ska kunna öka barnens förutsättningar till en mer hälsosam livsstil.

Som person är du dessutom trygg, engagerad och har ett reflekterande förhållningssätt. Du är strukturerad och tar ansvar för att planera och prioritera arbetet i köket på ett effektivt och kvalitetssäkert sätt. Vi värdesätter god samarbetsförmåga samt god kommunikativ förmåga i samspelet med både barn, vårdnadshavare och medarbetare.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Åkerlyckans förskola är en förskola belägen vid Gustavsbergs centrum, nära buss, kultur och natur. Vi är en förskola med plats för cirka 65 barn fördelade på fyra avdelningar. Tjänsten är idag placerad på "röda huset" där vi har ca 35 barn i åldrarna 1-4 år och ligger på Lyckans väg. Vi levererar mat till avdelning Skalman ett par hundra meter bort från Åkerlyckan.
Åkerlyckan och Farstaborgs förskola som är en nyöppnad förskola i Gustavsberg tillhör samma chefsområde.

Vår inriktning är att lärande, utveckling och omsorg bildar en enhet, och vi verkar för att bygga kunskap och synlighet. Vi strävar efter att våra barn ska känna att "alla kan" och uppmuntrar alltid till utveckling. Vi lägger stor vikt vid att ha en mycket god kontakt med föräldrar utifrån barn, verksamhet och arbetsplan.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL- kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Anställningen omfattar 75% och är en tillsvidareanställning med tillträde 2019-08-05 eller enligt överenskommelse. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 9 maj 2019.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Nina Jalosalmi, biträdande förskolechef, nina.jalosalmi@varmdo.se Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 juni 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.