Junior RPA-utvecklare

Junior RPA-utvecklare

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Välkommen till en av Sveriges vackraste och snabbast växande kommuner! Hos oss har du chansen att göra skillnad, skapa mervärde och utvecklas som medarbetare. IT/GDI-enheten ingår i Hub för Vårt Smartare Värmdö som tillsammans arbetar med kommunövergripande strategiska frågor med medarbetare som har hög kunskapsnivå inom olika områden. Hos oss får du chansen att lära känna kommunens alla verksamheter som präglas av engagemang och framåtanda.

Kommunen är i början av sin robotiseringsresa och du kommer att vara en del av deras spännande utvecklingsarbete med att effektivisera och automatisera administrativa rutiner och processer som tidigare har varit manuella.

I rollen
som utvecklare är du med från början och designar en process som utmynnar i körscheman och robotscript. Du kommer att konfigurera och bygga nya, samt förvalta redan produktionssatta robotar. Vidare kommer du att få utveckla och optimera användandet av robotar genom att bidra med dina kunskaper vid kartläggningsarbeten. Du kommer även vara ansvarig för viss dokumentation och testning kopplat till utvecklingen av nya robotar. Du kommer även vara med att utveckla i närliggande programmering som PERL, Powershell etc.

Vi söker dig som
har goda programmeringskunskaper, ett genuint intresse för processer kopplade till system, en bra grundförståelse för IT samt hur IT interagerar med övrig verksamhet och som kan kommunicera på både svenska och engelska.

Vi letar efter dig som har en god förmåga att tänka utanför ditt eget område och som bidrar till din uppdragsgivares bästa på ett prestigelöst sätt. Du har lätt för att tänka övergripande och har förmåga till helhetssyn. Vidare har du en bra utvecklad samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt på din personliga lämplighet och din möjlighet att bidra till verksamhetens utveckling.

Kontoret HUB för vårt smartare Värmdö och IT/GDI enheten har i uppdrag är att leverera en säker, trygg och tillgänglig IT-miljö till kommunen, stärka innovationskraften i utvecklingen av välfärden med stöd av digitalisering samt bistå med intern service till kommunens medarbetare. Kontoret består idag av 22 medarbetare fördelade på tre enheter; Strateg Hub, IT/GDI-enheten samt Support och service.

I Värmdö kommun
erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter
de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.