HR-specialist kompetensförsörjning

HR-specialist kompetensförsörjning

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Är du en stjärna på kompetensförsörjning och att arbeta innovativt med rekryteringsstöd till chefer och kompetensförsörjning? Då är det dig vi söker!

Vi söker dig som vill arbeta målmedvetet för att stärka vårt varumärke utifrån ett arbetsgivarperspektiv och förbättra Värmdös kompetensförsörjning på lång sikt.

I rollen som HR-specialist inom kompetensförsörjning blir ditt uppdrag att utveckla och driva Värmdö kommuns arbete inom kompetensförsörjning och rekrytering. Du kommer vidare ha ansvar för att utveckla och genomföra aktiviteter för att stärka vårt arbetsgivarvarumärke och hur vi jobbar med introduktion för nyanställda. Rollen innefattar även ett övergripande stöd till chefer i rekryteringsprocessen, dels genom rådgivning, dels genom att hålla i utbildningar. I rollen ingår även ett gemensamt ansvar för administration kring rekrytering, bevaka företrädesrätter, försäkringsadministration och att se till att vår chefs- och personalhandbok är uppdaterad i våra interna kanaler. I ditt arbete kommer du jobba nära vår HR-administratör samt våra HR-partners inom avdelningen.

Din roll kommer finnas i den nybildade enheten HR strategi och utveckling och du kommer rapportera till enhetschefen.

Vi söker dig
som har högskoleexamen och har läst personalvetenskapligt program, eller har utbildning/erfarenhet som vi anser likvärdig. Du har jobbat några år inom HR med rekrytering och kompetensförsörjning och vet vad som krävs för att bli framgångsrik. Du har en naturlig närvaro i och erfarenhet av sociala medier och har god kommunikativ förmåga. Meriterande är erfarenhet av den kommunala sektorn, rekrytering av våra yrkesgrupper samt om du arbetat med chefsstöd inom hela HR-området.

Som person är du driven och visar ditt engagemang i arbetet. Du är social, utåtriktad och har en god känsla för service. Du är en fena på att bygga bra relationer och du är självständig i utförandet och slutförandet av ditt arbete. Du har ett lösningsorienterat arbetssätt med många idéer och tar gärna initiativ till utvecklig och förbättringar.

HR-avdelningen
har en central och viktig roll då vi både styr och stödjer den nuvarande och framtida organisationen samt säkerställer att HR skapar värde för Värmdö kommun att möta de behov som kommunen har. Avdelningen har en ny organisation från 1 januari 2021 och kommer då ha två enheter, Verksamhetsnära HR och HR strategi och utveckling.

I Värmdö kommun
erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter
de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Ekonomi, Konsult, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.