HR-administratör

HR-administratör

Vill du arbeta i en stödjande funktion där du skapar mervärde och utvecklas som medarbetare? Då hälsar vi dig välkommen till en av Sveriges vackraste och snabbast växande kommuner!

Värmdö kommuns personalavdelning eftersträvar ständig utveckling och är en viktig del i helheten. Tillsammans är vi en del i arbetet med att fortsätta utveckla Värmdö kommun till en attraktiv arbetsgivare och förebild inom personalfrågor. Vi erbjuder dig ett viktigt, roligt och utvecklande arbete i en prestigelös grupp där samarbete är en självklarhet samtidigt som var och en tar ett tydligt personligt ansvar för arbetsuppgifterna. I vår centralort, Gustavsberg, hittar du vårt ljusa och moderna kommunhus med öppna landskap och flexikontor med närhet till buss.

Vi söker nu en kollega till vårt härliga gäng! Som HR-administratör blir du en av de viktigaste resurserna inom HR. Vi erbjuder dig ett roligt, självständigt och omväxlande arbete i en expansiv och spännande kommun.
I rollen som HR-administratör ansvarar du för funktionen rekryteringsservice där ditt uppdrag är att samordna kommunens gemensamma rekrytering genom att stödja cheferna i arbetet med kravprofil, annonsering och andra delar av rekryteringsprocessen samt registrerar och administrerar detta i vårt HR/PA-system. Du hanterar material, bokningar mm i samband med platsannonsering. I rollen ingår också att bevaka företrädesrätter och hantera kontakter med sökande framförallt genom vårt HR/PA-system men även via rekryteringssupporten.

Utöver rekrytering ansvarar du för personalavdelningens interninformation, främst genom publicering på intranätet. Du hanterar även utbildningsadministration inom ramen för vår ledarakademi, utformar och sammanställer enkäter i vårt enkätverktyg och administrerar personalförsäkringar. Annan på enheten förekommande HR-administration kan även bli aktuell. Bland annat diarieföring av våra dokument, uppdateringar i vårt tillbuds- och arbetsskadesystem samt ta fram rapporter i samband med löneöversyn.

Du ansvarar även för att genomföra kommunens årliga lönekartläggning, ta fram rapporter och ha löpande dialog med de fackliga organisationerna.
Vi söker dig som har lämplig eftergymnasial utbildning inom personalområdet och du får gärna vara nyexaminerad. Du är mycket van att arbeta med olika IT-verktyg och du får gärna ha erfarenhet från något IT-baserat rekryteringsverktyg.

Att du har känsla för service och har kunderna i fokus är en självklarhet. Du är en noggrann och skicklig administratör och du gillar att hantera många frågor samtidigt. Du inser vikten av att administrativa processer håller en hög kvalitet och ditt arbetssätt präglas av effektivitet. Din förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift är mycket god. Vi förväntar oss att du har god förmåga att initiera och driva dina arbetsuppgifter självständigt samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra.

Värmdö kommuns personalavdelning ger professionellt stöd och sakkunnig rådgivning, såväl operativt som strategiskt, till Värmdö kommuns chefer i personal- och lönefrågor. Avdelningen består av 14 medarbetare fördelade på två enheter, HR-enheten och PA-enheten och är organisatoriskt placerad inom kommunledningskontoret. HR-enheten utvecklar kommunövergripande HR-processer och stödjer verksamheternas chefer inom kompetensförsörjning och rekrytering, arbetsmiljö, hälsa och rehabilitering, lagar och avtal, lönebildning samt ledarutveckling.
I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är ett vikariat till och med juni 2020. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 27 januari 2019.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Eva Gustafsson, Personalchef 08-570 481 36. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 27 jan (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.