Gruppträningsinstruktörer

Gruppträningsinstruktörer

På Gustavsbergsbadet är vårt mål är att driva och vidareutveckla bad- och friskvårdsanläggningen genom ett brett utbud av bad-, motions- friskvårds- och hälsoaktiviteter med badsäsong året runt. Verksamheten i anläggningen är en del av det hälsopreventiva arbete som bedrivs i Värmdö kommun där ställda nationella folkhälsomål om fysisk aktivitet ska vara vägledande. Nu söker vi gruppträningsinstruktörer som vill vara med och driva våra klasser under våren 2020!

I rollen som gruppträningsinstruktör kommer du att ansvara för någon/några av våra fasta gruppträningsklasser eller vikariera vid enstaka tillfällen. Du kommer att vara instruktör i gympa eller vattengympa.

Vi söker dig som har dokumenterad gruppträningsutbildning (licens, intyg, diplom) samt goda referenser och erfarenhet av gruppträning. Du har förmågan att engagera andra människor och få dem att känna glädje i träningen. Vidare är du ansvarsfull, engagerad och har en inspirerande personlighet.
Gustavsbergsbadet erbjuder äventyrsbad med vattenrutschkanor, motions- och undervisningsbassänger, café, styrkelokal, gruppträning, babysim, crawlkurser och simskolor samt relaxavdelning. Hela verksamheten, inklusive all fastighetsskötsel, drivs i ett bolag inom Värmdö kommun. Här arbetar 17 tillsvidareanställda och ett 20-tal timanställda medarbetare. Under 2018 hade anläggningen cirka 230 000 besök. Gustavsbergsbadet invigdes 2008.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Anställningarna omfattar deltid under dag, kväll- och helg och är visstidsanställningar under vårterminen 2020.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 13 december 2019.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Hedvig Lundin, gruppträningsansvarig, hedvig.lundin@varmdo.se. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.