Gruppträningsinstruktörer

Gruppträningsinstruktörer

Gustavsbergsbadet erbjuder äventyrsbad, motions- och undervisningsbassänger, relaxavdelning, hälsodisk, café, styrkelokal, gruppträning och simskolor. Verksamheten drivs i ett bolag i Värmdö kommun. Vårt mål är att driva och vidareutveckla bad- och friskvårdsanläggningen genom ett brett utbud av bad-, motions-, friskvårds-, och hälsoaktiviteter. Verksamheten i anläggningen ska därför ses som en del av det hälsopreventiva arbete som bedrivs i Värmdö kommun där även ställda nationella folkhälsomål bl. a. om fysisk aktivitet ska vara vägledande.Gustavsbergsbadet söker nu gruppträningsinstruktörer till höstens fasta klasser 2018!

Rollen som gruppträningsinstruktör innebär att du kommer ansvara för något/några av våra fasta gruppträningsklasser eller vikariera vid enstaka tillfällen. Du kommer att vara instruktör i Box, Gympa eller Aerobic.

Vi söker dig som
har förmågan att engagera andra människor och få dem att känna glädje i träningen. Du som söker är ansvarsfull, engagerad och har en inspirerande personlighet. Du har dokumenterad gruppträningsutbildning (licens, intyg, diplom), goda referenser och erfarenhet av gruppträning.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningarna omfattar deltid, kväll- och helg, och är en visstidsanställning under hösten 2018.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på "sök tjänst" nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 20 augusti 2018.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Hedvig Lundin, gruppträningsansvarig, hedvig.lundin@varmdo.se. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Område Värmdö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.