Gruppledare

Gruppledare

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Industrisamhällen förvandlas
och i vår centralort Gustavsberg växer nu bostäder och ny infrastruktur fram på det som tidigare var industrimark. Samtidigt sjuder båthamnar, varv och marinor av aktivitet vid kusten och på skärgårdsöarna. Nu söker vi en gruppledare inom VA till tekniska driftavdelningen som vill ha en händelserik vardag, ser förändring som en möjlighet och har ett inre driv.

I rollen
som gruppledare är du operativ, framåtblickande och har en vision att vilja utveckla verksamheten och medarbetarna. Din huvdsakliga uppgift kommer vara att leda den tekniska driftavdelningens entreprenadverksamhet mot tydligt uppsatta mål. Du kommer att driva entreprenader i varierande storlek med både kommunens resurser och externa entreprenörer. Du kommer vara ansvarig för driften av det kommunala ledningsnätet. Du kommer också att medverka vid upphandlingar och stötta den övriga organisationen i entreprenadfrågor.
Du kommer att ha möjlighet att utveckla din egen grupp med stöttning från enhetschefen. Vi erbjuder en spännande tjänst där du får chansen att påverka och vara en del av enhetens utveckling i en nyckelroll i en expansiv verksamhet.

Värmdö kommun står för ett tydligt ledarskap som gör det möjligt för dina medarbetare att utföra sitt arbete och själva ta ansvar för sin personliga utveckling och kompetens. Det innebär att ledarskap är din viktigaste arbetsuppgift.
Som stöd i ditt arbete erbjuder vi bland annat Värmdö kommuns Ledarakademi som är ett utvecklingsprogram speciellt framtaget för dig som chef och ledare i Värmdö kommun.

Vi söker dig som
har flera års erfarenhet av att driva entreprenadarbeten som produktionsledare eller likvärdigt. Du har erfarenhet av personalansvar, samt ekonomiskt ansvar för budget, statistik och resultatansvar. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter ses som meriterande. Vi ser gärna att du har utbildning inom BAM och BAS-P/BAS-U samt kunskap inom ledarskapsutveckling, projektstyrning, AMA och LOU. Vid sidan av kraven på kompetens och erfarenhet är det viktigt att du är beslutsmässig och har en rak och tydlig kommunikation. Vidare har du en öppen, prestigelös och engagerande ledarstil som skapar arbetsglädje och ger energi. Vi ser också att du är stresstålig.

Tekniska driftavdelningen
inom Samhällsbyggnadskontoret består av drygt femtio personer som ansvarar för drift och underhåll av kommunens anläggningar avseende vatten- och avloppsdistribution, gatu- och parkverksamhet samt idrott- och friluftsdrift. Driftavdelningen är i kontinuerlig förändring och utveckling varför vi nu känner ett behov av förstärkning inom enheten.

I Värmdö kommun
erbjuder vi friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter
de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen
omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 nov 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.