Gruppchef/Sjuksköterska till Djuröhemmet

Gruppchef/Sjuksköterska till Djuröhemmet

Till Värmdö kommun söker vi en Gruppchef/Sjuksköterska till Djuröhemmet

Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att göra vardagen bättre för våra medborgare som är i behov av vård och omsorg. Du kommer till en verksamhet som bygger på respekt för människors självbestämmande och integritet och får hjälpa våra boende till frihet och rehabilitering i deras vardag.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats i en organisation där du blir en av de viktiga pusselbitarna som tillsammans med dina medarbetare bygger helheten som utgör HSL-verksamheten på Djuröhemmet. Här är alla yrkesfunktioner lika viktiga och kompetensutbyte sinsemellan är en grund för fortsatt kompetensutveckling och stärkande av teamkänslan. Nära samarbete med verksamhetschef/enhetschef och gruppchefer kommer ske då vi alla har våra kontor på Djuröhemmet.

I rollen som gruppchef/sjuksköterska har du huvudansvaret för hälso- och sjukvårdsinsatser. I ditt uppdrag ingår sedvanliga för sjuksköterskor förekommande arbetsuppgifter som ex. delegering, bedömning, dokumentation, registrering i kvalitetsregister, kontakt med anhöriga, läkare samt handledning av personal. Du kommer även ha personal och verksamhetsansvar för leg. personal som innefattar sjuksköterskor, arbetsterapeut och fysioterapeut.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av arbetsledning. Du ska kunna arbeta självständigt, handleda personal och arbeta i team. Du behöver kunna kommunicera och förstå svenska flytande både i tal och skrift, då kommunikation är viktigt i rollen.

Som person är du ansvarstagande, serviceintresserad och flexibel samt har ett genuint intresse för människor. Vi förväntar oss att du är bra på att bygga relationer, skapa kontakt och föra en nära dialog med övriga i organisationen. Det är meriterande med tidigare erfarenhet från både äldreomsorg och LSS, men inget krav.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Djuröhemmet är ett vård -och omsorgsboende med 57 lägenheter samt en dagverksamhet för personer med demenssjukdom som har 7 platser.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning. Du kommer att arbeta både kliniskt som sjuksköterska och även som gruppchef där verksamhetsbehovet styr dina insatser. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag. Eventuellt kan 6 månaders provanställning komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på "sök tjänst" nedan och följ sedan instruktionerna. Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 1 december 2020

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Josefin Börjesson enhetschef, 08 - 570 48 000. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Område Värmdö
Yrkesroll Organisation & ledning, Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.varmdo.se/ledigajobb
Sista ansökningsdag 1 dec 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.