Gatu- och Parkarbetare

Om jobbet

Industrisamhällen förvandlas och i vår centralort Gustavsberg växer nu bostäder och ny infrastruktur fram på det som tidigare var industrimark. Samtidigt sjuder båthamnar, varv och marinor av aktivitet vid kusten och på skärgårdsöarna. Nu söker vi en gatu- och parkarbetare som vill ha en händelserik vardag, ser förändring som en möjlighet och har ett inre driv.

I rollen som gatu- och parkarbetare kommer du att arbeta med parkskötsel, renhållning och naturvård. Du kommer även att ingå i enhetens vinterberedskapsstyrka.
Vi söker dig som har dokumenterad trädgårdsutbildning, lägst gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Vi ser även att du har vana från beskärning, naturvård samt erfarenhet från att handha trädgårdsmaskiner och redskapsbärare. Giltigt körkort lägst B-behörighet är ett krav. Som person ska du vara nyfiken, ansvarstagande, initiativrik och ha lätt för att arbeta i grupp.

Samhällsbyggnad- och tillväxtsektorn har i uppdrag att planera, bygga och förvalta Värmdö kommun med ekonomi och miljö i balans. Vi har många intressanta uppdrag som planering och utbyggnad av centralorterna Hemmesta och Brunn, utveckling av Stavsnäs vinterhamn och fritidshusområdens omvandling till permanentboenden. Utöver det finns centrala Gustavsbergs planering med utbyggnad av ca 2000 bostäder som är ett av de största projekten inom kommunen.

Driftavdelningen är en av fem avdelningar som ingår i Samhällsbyggnad- och tillväxtsektorn. Vi ansvarar för kommunens gatu- & parkverksamhet samt drift av kommunens hela VA-anläggning. Vi är för närvarande drygt fyrtio medarbetare organiserade i två enheter med fyra arbetsledare.
I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas.
Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på "sök tjänst" nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 18 juni 2017.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Mikael Svan, avdelningschef Tekninska driftavdelningen, 08-570 482 90. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Jobbfakta
Ort
Värmdö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Miljö & Djurvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Naturvård
Kontakt

Ring Värmdö Kommun, 08-57047000

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 juli

Om företaget

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.