Fritidsledare till Värmdö Korttidstillsyn

Fritidsledare till Värmdö Korttidstillsyn

Vård- och omsorgsavdelningen startar ny verksamhet, Värmdö Korttidstillsyn, KTT höstterminen 2018 i samband med skolstart för elever som fyllt 12 år och går på Kullsvedsskolan.

LSS korttidstillsyn är för elever med omfattande omvårdnadsbehov. Eleverna ges möjlighet till en avkopplande och aktiv fritid i trygg miljö med goda vuxenförebilder. Miljön ska främja social gemenskap, ge fysisk och psykisk stimulans. Arbetsmetoden utgår från ett lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik. Vi arbetar med att främja elevernas individuella behov, inkluderande förhållningssätt och tillgänglighet för eleverna står högt på agendan.

Värmdö KTT ligger i Lugnet Gustavsberg med närhet till naturens alla möjligheter. Målet är att vi tillsammans skapar en trivsam arbetsplats som kännetecknas av utveckling, samarbete och kreativitet. Det blir en liten arbetsgrupp där både medarbetare och elever ska ha hög grad av inflytande och delaktighet.

Vi söker personer med erfarenhet av arbete med elever som har omfattande behov av stöd. Gärna med kunskap om teckenkommunikation. Vi ser gärna någon form av grundutbildning mot barn/ungdom/funktionsnedsatta, till exempel barnskötare, fritidsledare eller andra, enligt arbetsgivaren, likvärdiga utbildningar.
På Värmdö korttidstillsyn, KTT vill vi ha medarbetare som:
. är inkluderande, med stort hjärta för människor och olikheter
. är beredda att arbeta med komplicerad beteendeproblematik
. tycker om utveckling och flexibilitet
. är lösningsfokuserade och ser möjligheter
. är kreativa lagspelare

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningarna omfattar deltid, tillsvidareanställning, med tillträde den 20 augusti 2018.

Arbetstid Värmdö KTT har eftermiddagsöppet och arbetstiderna växlar något, utifrån schema för öppningar och stängningar. Arbetstiderna kan på eftermiddagar variera mellan tre till fem timmar per dag.
Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 26 juni 2018.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta gruppchef Maria Råssmo, tel. 073- 988 76 36 eller enhetschef Eva Rehnberg, tel. 070- 007 51 37. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.