Flera sjuksköterskor

Flera sjuksköterskor

Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att göra vardagen bättre för våra medborgare som är i behov av vård och omsorg. Du kommer till en verksamhet som bygger på respekt för människors självbestämmande och integritet och får hjälpa våra boende till frihet och rehabilitering i deras vardag.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats i en helt ny organisation där du blir en av de viktiga pusselbitarna som tillsammans med dina kollegor bygger helheten som utgör HSL-teamet. Här är alla yrkesfunktioner lika viktiga och kompetensutbyte sinsemellan är en grund för fortsatt kompetensutveckling och stärkande av teamkänslan. I teamet finns redan ett flertal erfarna, trevliga och positiva medarbetare som behöver tillskott av ytterligare kollegor.

I rollen som sjuksköterska har du huvudansvaret för hälso- och sjukvårdsinsatser på ett särskilt boende för äldre, Djuröhemmet, samt var femte helg även för insatser inom den basala hemsjukvården på kommunens LSS-boenden. I ditt uppdrag ingår sedvanliga för sjuksköterskor förekommande arbetsuppgifter som t.ex. delegering, bedömning, dokumentation, kontakt med anhöriga, läkare samt handledning av personal.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du ska kunna arbeta självständigt, handleda personal och arbeta i team. Du behöver även kunna kommunicera och förstå svenska flytande både i tal och skrift, då kommunikation är viktigt i rollen. Som person är du ansvarstagande och flexibel samt har ett genuint intresse för människor. Vi förväntar oss att du är bra på att bygga relationer, skapa kontakt och föra en nära dialog med övriga i organisationen. Det är meriterande med tidigare erfarenhet från både äldreomsorg och LSS, men inget krav. Eftersom tjänsten kräver att du är mobil var femte helg är B-körkort ett krav.
För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

HSL-teamet är en nystartad sammanhållen hälso- och sjukvårdsorganisation som startat upp vid årsskiftet. I denna enhet är kommunens samtliga legitimerade personal, dvs. sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster/fysioterapeuter, samlade. HSL-teamet ansvarar för den basala hemsjukvården och habiliteringen för personer inom LSS samt för hälso- och sjukvården på kommunens demensdagvård och på två särskilda boenden för äldre.

Djuröhemmet är ett litet äldreboende med 41 lägenheter fördelade på flera olika småenheter. Boendet utökas med ytterligare 16 lägenheter i form av nybyggnation som färdigställs under 2019. Djuröhemmets äldreboende ligger på Djurö, 22 km från Gustavsberg. Veckans alla dagar finns bussförbindelse till och från Slussen.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningarna omfattar heltid och är tillsvidareanställningar med tillträde enligt överenskommelse. Arbetspassen är förlagda till dagtid med helgtjänstgöring var femte helg.
Eventuellt kan 6 månaders provtjänstgöring komma att tillämpas.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 15 maj 2019.

Vill du veta mer kontakta Maria Olsborn enhetschef, 08 - 570 473 87
Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 maj 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.