Förskollärare

Förskollärare

Välkommen till en unik plats nära både havet och staden. Värmdö är en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns - att bidra till våra barns utveckling.

Nu lämnar en av våra uppskattade förskollärare oss för nya uppdrag. Därför söker vi en självständig och engagerad förskollärare till en av våra äldrebarns-avdelningar med 14 barn. Förskolan ligger i Gustavsberg centralt på Värmdö.

Vi erbjuder dig ett roligt och ansvarsfullt arbete på en mångkulturell förskola. Tillsammans med drivna och positiva kollegor på förskolan bedriver du en utbildning där barnet är i fokus. Personalgruppen genomsyras av hög kompetens och utvecklingsvilja. Förskolan har ett fungerande verktyg för systematiskt kvalitetsarbete och målrelaterad undervisning. Ett av förskolans prioriterade utvecklingsområden är att utveckla lärmiljöerna på förskolan. Vi arbetar projektinriktat.
I rollen som förskollärare på Munkmora förskola ansvarar du för att undervisningen sker i enlighet med målen i läroplanen. Du leder, planerar, dokumenterar och utvärderar undervisningen tillsammans med arbetslaget. Du kommer att vara arbetslagsledare för ett mindre arbetslag och ingå i förskolans ledningsgrupp.

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare, gärna med erfarenhet. Som person är du självständig och ansvarstagande. Vi ser att du brinner för ditt uppdrag och kan entusiasmera människor omkring dig. För att passa in hos oss behöver du ha ett medvetet pedagogiskt förhållningssätt, ta ett personligt ansvar och vara tydlig mot barn, föräldrar och kollegor. Vidare har du god samarbetsförmåga och är flexibel. Du ser möjligheter och bejakar olikheter. I det pedagogiska arbetet sätter vi barnet i fokus för att ta tillvara varje barns förutsättningar till utveckling och lust till lärande. Vi förutsätter att du har god digital kompetens, att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift, är väl insatt i Lpfö 18 och kan överföra den till ditt arbete som förskollärare.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.
Munkmora förskola har idag fyra avdelningar, en för de yngsta och tre för de lite äldre barnen. Vi har ett eget kök där kocken lagar mat från grunden och satsar på att utöka andelen ekologisk mat/frukt. På vår förskola arbetar utbildade och erfarna pedagoger. Vi har ett gott samarbete med vårdnadshavare. Bemötande och god service är ledord i vår organisation.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning. Tillträde i januari 2020.
Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 16 december 2019.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Susanne Palm, förskolechef, 08-570 473 20. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 dec 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.