Drifttekniker

Drifttekniker

Industrisamhällen förvandlas och i vår centralort Gustavsberg växer nu bostäder och ny infrastruktur fram på det som tidigare var industrimark. Samtidigt sjuder båthamnar, varv och marinor av aktivitet vid kusten och på skärgårdsöarna. Nu söker vi drifttekniker inom VA som vill ha en händelserik vardag, ser förändring som en möjlighet och har ett inre driv.

Rollen som drifttekniker innebär underhåll och skötsel av kommunens vattenverk, reningsverk, tryckstegrings- och pumpstationer. Arbetet omfattar allt från mindre rutinärenden till arbete med utveckling, utrednings- och förbättringsarbeten. I tjänsten ingår också driftövervakning och uppföljning av anläggningarnas funktion. Tillsammans med övrig driftpersonal jobbar du för att den dagliga driften sköts enligt gällande lagar och föreskrifter.

Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där beredskap efter kontorstid ingår.

Vi söker dig som har utbildning inom driftteknik eller underhållsteknik. Tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter ses som meriterande. Vi ser gärna att du har datorvana och erfarenhet från att jobba med Excel. B-körkort är ett krav.
Förutom grundkraven på kompetens så lägger vi stor vikt på hur du är som person. Vi ser gärna att du är teknikintresserad och att du trivs och stimuleras av en roll där du förväntas ta egna initiativ för att lösa problem. Stor tyngd kommer att ligga på egenkontrollarbetet för anläggningarna och därför ser vi att du har ett gott ordningssinne och att du är noggrann med dokumentation och rapportering.

Andra egenskaper som vi värdesätter är att du är intresserad och nyfiken på ny kunskap samt att du är engagerad och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Vidare har du god analytisk förmåga, är strukturerad och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du ska tycka om att jobba självständigt såväl som i grupp.

Tekniska driftavdelningen inom Samhällsbyggnadskontoret består av drygt fyrtio personer som ansvarar för drift och underhåll av kommens anläggningar avseende vatten- och avloppsdistribution samt kommunal gatu- och parkverksamhet. Driftenheten är i kontinuerlig förändring och utveckling, varför vi nu känner att vi har behov av förstärkning inom enheten.
I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.
Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 7 november 2019.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Nilsson, gruppledare för anläggningar och reningsverk, 08-570 474 06, mikael.nilsson@varmdo.se. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 nov 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.