Barnskötare

Barnskötare

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Från frö till flygfärdig-
På Fågelviks förskola är barnen trygga i förskolan, i närmiljön och i de lokaler vi delar med skolan. Här får barnen vistas i stimulerande, inspirerande och utvecklande miljöer både inomhus och utomhus. Vi strävar efter att miljöerna ska vara föränderliga och utvecklas utifrån barnens intresse och behov. Vi använder oss av vår fantastiska närmiljö i vår undervisning och ser miljöerna som en naturlig tillgång i förskolans utbildning och undervisning. Utifrån intresse får barnen utforska, pröva, konstruera och tillsammans skapa och lära genom lek. Tillsammans skapar och utvecklar vi våra lärmiljöer genom den fysiska miljön och genom pedagogernas samsyn, där pedagogerna är närvarande, medforskande och inlyssnande. Här är värdegrundsarbetet en del av vårt förhållningssätt, Alla, Olika, Lika, Unika.

Rollen som
barnskötare innebär att du är delaktig och aktiv för att uppdraget genomförs enligt styrdokumenten och att du tillsammans med kollegor kan förverkliga läroplanens mål och värdegrund. Du har ett gott och professionellt förhållningssätt till kollegor, barn och vårdnadshavare.

Vi söker dig som
är utbildad barnskötare och har erfarenhet från att arbeta i team, gärna i uppstart av nya barngrupper där en god omsorgsfull närvaro är viktig. Vi förutsätter att du är mål- och lösningsfokuserad, har en god samarbetsförmåga, är engagerad i pedagogiska diskussioner samt har förmågan att arbeta såväl enskilt som i grupp. Vi värdesätter att du har god kunskap om barns utveckling, förmågor och behov. Att du är en närvarande, inkännande pedagog med förmåga att leka, utforska och utmana yngre barn.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

På Fågelviks förskola
månar vi om att skapa ett öppet, välkomnande klimat som främjar kommunikation och samarbete. Vi ser och nyttjar varandras kompetenser och tillgångar, i ett lustfyllt kollegialt lärande som leder till utveckling och lärande. Vi värnar om att utveckla ett kreativt och lösningsinriktat arbetsklimat där vi alla blir vårt bästa jag. Här finns ett nära pedagogiskt ledarskap där rektor är en del av verksamheten. Vårt mål är utvecklingsglädje, alltid med verksamhetens bästa för ögonen.

I Värmdö kommun
erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter
de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen
omfattar heltid och är en visstidsanställning t.om 30 juni 2021. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på "sök tjänst" nedan och följ instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast 30 november 2020
. Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer
är du välkommen att kontakta rektor Marita Eriksson 073-682 79 86 eller via mail marita.eriksson@varmdo.se. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.