Barnskötare till våra tre fina förskolor

Barnskötare till våra tre fina förskolor

Välkommen till en unik plats nära både havet och staden. Värmdö är en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns och bidra till våra barns utveckling.

Rollen som barnskötare på förskolan innebär att du tillsammans med ditt arbetslag bedriver en god pedagogisk verksamhet. Du är en engagerad och nyfiken medarbetare på din avdelning samt på hela förskolan.

Vi söker dig som är utbildad barnskötare och har erfarenhet av arbete i förskolan, gärna med Reggio Emilia inspiration. Du är väl förtrogen med uppdraget, Lpfö 98/16. Du är engagerad i ditt arbete med våra barn och möter barn, föräldrar och kollegor med nyfikenhet, ödmjukhet och respekt och ser möjligheter istället för hinder. Du ser din egen utveckling som en del i ditt uppdrag.

Haghulta förskola ligger i Fruvik på Värmdö. I förskolans närområde finns både skog och lekplatser och det är goda kommunikationer till förskolan. Förskolan består av 4 avdelningar, 2 yngrebarns- och 2 äldrebarnsavdelningar. På förskolan arbetar ca 12 pedagoger med ca 65 barn. Förskolan har en egen kock.

Holmviksskogens förskola ligger i Holmviksskogen i Gustavsberg. I förskolans närområde finns skog och lekparker och det är goda kommunikationer till förskolan. Förskolan består av 5 avdelningar, 2 yngrebarns- och 3 äldrebarnsavdelningar. På förskolan arbetar 15 pedagoger med ca 90 barn. Förskolan har en egen kock.
Lokattens förskola ligger i Skeppdalsström på Värmdö. Förskolan har en fantastisk gård där det både finns blåbär, grodor och pulkabacke. Lokatten är den lilla förskolan med ca 20 barn och 4 pedagoger.

Förskolorna bedriver en verksamhet utifrån vårt styrdokument Läroplan för förskolan och förskolan har ett Reggio Emilia inspirerat arbetssätt.

Haghulta, Holmviksskogen och Lokatten hör verksamhetsmässigt ihop och på enheten finns en biträdande förskolechef vars uppdrag är att stödja den pedagogiska utvecklingen. Du som barnskötare har tillgång till kontinuerlig handledning och kompetensutveckling i ditt uppdrag på förskolan. Förskolorna bedriver utvecklingsarbeten tillsammans genom olika fokusgrupper och nätverksträffar.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden. Välkommen med din ansökan senast den 28 september 2018.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Annika Wastesson, förskolechef, 08-570 472 03 eller Maria Ekroth, biträdande förskolechef, 08-570 472 06. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.