Barnskötare/resursperson

Barnskötare/resursperson

Varje dag går 10 393 barn och ungdomar till en skola i Värmdö. Kottens förskola skapar förutsättningar för alla barn att utvecklas utifrån sin förmåga och bli trygga och ansvarsfulla medborgare. Vi finns för att skapa den allra bästa förskoleverksamheten.

Vi erbjuder dig ett roligt och ansvarsfullt arbete där du tillsammans med engagerade kollegor får möjlighet att utveckla en verksamhet där barnet är i fokus. Vår undervisning grundar sig på samspel, möten, engagemang, kollaborativt lärande som skapar sammanhang.

Rollen som barnskötare innebär att du är en medforskande pedagog som brinner för ditt uppdrag. Du ansvarar tillsammans med arbetslaget för att arbetet sker i enlighet med målen i läroplanen, dokumenterar, utvärderar och planerar verksamheten. Vi strävar mot en hög servicenivå.
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och har ett medvetet pedagogiskt förhållningssätt. Du har god samarbetsförmåga och är flexibel. Du ser möjligheter och bejakar olikheter. I det pedagogiska arbetet sätter du barnet i fokus för att ta tillvara varje barns förutsättningar till utveckling och lust till lärande. Du är strukturerad, mål- och uppdragsfokuserad. Du har förmåga att arbeta såväl enskilt som i grupp. Du har kunskap och erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd. Erfarenhet av projektarbete, pedagogisk dokumentation, likabehandling och även arbete med digitala hjälpmedel är meriterande. Har du dessutom förmåga att ge information och ta emot synpunkter från kunder och personal, så är du rätt person för oss. Bemötande och god service är ledord i vår organisation.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Kottens Förskola är unik i sin småskalighet med endast 22 barn. Förskolan ligger centralt i Brunns centrum med goda kommunikationsmöjligheter. Nära till bibliotek, fina grönområden och skogen inpå knuten. Här arbetar 4 pedagoger på en åldersblandad avdelning. Personalgruppen genomsyras av hög kompetens och en stark utvecklingsvilja. Vi arbetar projektinriktat utifrån barnens intresse och utvecklar just nu arbetet med pedagogisk dokumentation samt digitalisering. Gruppen delas efter ålder, intresse och behov.
I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar deltid och är en visstidsanställning. Tillträde i januari 2019 tom juni 2019 med eventuell möjlighet till förlängning.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/rekrytering. Välkommen med din ansökan senast den 19 november 2018.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Susanne Palm, Förskolechef, 08-570 473 20. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.