Badmästare/Friskvårdsledare

Badmästare/Friskvårdsledare

Gustavsbergsbadets mål är att driva och vidareutveckla bad- och friskvårdsanläggningen genom ett brett utbud av bad-, motions- friskvårds- och hälsoaktiviteter med badsäsong året runt.

I rollen som badmästare/friskvårdsledare ser du till och tar ansvar för helheten i anläggningen. Du arbetar aktivt för att göra anläggningen till en ren, säker och tilltalande upplevelse för gästerna. I arbetsuppgifterna ingår även att ge service i kassan, städa och utföra badbevakning. Vi tillämpar arbetsrotation, där flera av våra arbetsmoment förekommer, vilket kräver mycket god samarbetsförmåga och tydlig kommunikation. Exempel på ytterligare arbetsuppgifter i rollen är att leda simskola eller gruppträningspass såsom vattengympa och att erbjuda gyminstruktioner.

Vi söker dig som är utbildad till exempel badmästare, friskvårdsledare, hälsopedagog, lokalvårdare, simlärare eller motsvarande. Vi ser gärna att du har utbildning inom hjärt- och lungräddning. Du är en van simmare samt tycker om att städa och hålla ordning. Meriterande är erfarenhet från simskola och som simlärare. Vi ser gärna att du har goda referenser från liknande verksamhet.

Som person är du trygg i dig själv och kan självständigt hantera kunder. Du är full av energi, är flexibel och har förmågan att skapa trivsel. Du tycker mycket om att ge service och har förmågan att hitta lösningar. Vidare är du praktiskt lagd och kan självständigt få saker och ting gjorda. Arbetsuppgifterna hos oss är stimulerande, omväxlande och vi har kul tillsammans, men stundtals är det fysiskt krävande och därför behöver du vara uthållig och i god kondition.

Gustavsbergsbadet erbjuder äventyrsbad med vattenrutschkanor, motions- och undervisningsbassänger, café, styrkelokal, gruppträning, babysim, crawlkurser och simskolor samt relaxavdelning. Hela verksamheten, inklusive all fastighetsskötsel, drivs i ett bolag inom Värmdö kommun. Vårt mål är att driva och vidareutveckla bad- och friskvårdsanläggningen genom ett brett utbud av bad-, motions- friskvårds- och hälsoaktiviteter med badsäsong året runt. Här arbetar 17 tillsvidareanställda och ett 20-tal timanställda medarbetare. Under 2018 hade anläggningen cirka 230 000 besök. Gustavsbergsbadet invigdes 2008.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen är ett vikariat på fem månader med eventuell möjlighet till förlängning. Tjänsten omfattar heltid (39h/v) med skift och helgtjänstgöring. Tillträde 1 december 2019.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på "sök tjänst" nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 17 oktober 2019.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Elisabeth Strömberg VD, 08-570 470 66. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Elisabeth Strömberg
Telefon 08-570 470 66
Område Värmdö
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.varmdo.se/ledigajobb
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.