Avtalsansvarig till Staben för Sociala omsorgskontoret

Avtalsansvarig till Staben för Sociala omsorgskontoret

Hos oss blir du en viktig del i utvecklingen av vår verksamhet. Vi tror på medarbetaren och erbjuder kompetensförsörjning, frihet att växa och frihet att ta ansvar. Nu utvidgar vi enheten! Ta chansen och bli en del av vårt härliga gäng på 7 medarbetare och få chansen att bidra i vår utvecklingsresa.

I rollen som avtalsansvarig är du tillsammans med två kollegor ansvarig för avtalshanteringen inom Social omsorg. I rollen ingår att hantera våra befintliga avtal och följa upp dessa. Du kommer även genomföra upphandlingar i samverkan med vår centrala upphandlingsenhet. En stor del av rollen innebär samarbete och kontakter med samverkanspartners och kunder, såväl internt som externt. Arbetet behöver utföras strukturerat, rättssäkert och metodiskt. Tjänsten kan även innefatta andra arbetsuppgifter utifrån att vi inom enheten samarbetar inom olika kvalitetsfrågor.

Vi söker dig som är jurist och som har tidigare erfarenhet av avtalshantering samt har kunskaper om upphandlingsprocessen inom offentlig sektor. Erfarenhet från kommunal verksamhet och socialtjänstens olika verksamhetsområden är meriterande. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du bör ha arbetat i en politiskt styrd organisation. Vi ser även att du har vana av att skriva tjänsteskrivelser och utföra politiska uppdrag.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. För tjänsten behövs en person som är noggrann, tydlig, självständig, utåtriktad och har lätt för att knyta kontakter. För tjänsten krävs en person som är både strukturerad och flexibel i sitt arbete.
Enheten är en av två nybildade stabsenheter där vårt fokus ligger på kvalitet. Vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas där vi aktivt arbetar med att optimera organisation- och arbetsprocesser för att möta morgondagens behov. Vår tydliga ambition är att bidra till ordning och reda, tillse att tjänster utförs med medborgares behov i fokus samt att skattepengar nyttjas på bästa sätt. Enheten består av avtalsansvariga, utvecklingsledare, Medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS) samt prevention för äldre och leds av en enhetschef.

Vi arbetar mot politiskt uppsatta mål. Vi sitter i nyrenoverade, moderna och ljusa lokaler med närhet till Gustavsbergs centrum och Gustavsbergs hamn och med goda förbindelser till Slussen i Stockholm.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 3 oktober 2018.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Anna-Carin Berglind, enhetschef, 08-570 482 67. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 okt (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.