Avfallshandläggare

Avfallshandläggare

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Industrisamhällen förvandlas
och i vår centralort Gustavsberg växer nu bostäder och ny infrastruktur fram på det som tidigare var industrimark. Samtidigt sjuder båthamnar, varv och marinor av aktivitet vid kusten och på skärgårdsöarna. Hos oss får du möjligheten att bli en viktig nyckelspelare för Värmdö kommun och i förlängningen för en hållbar utveckling, samtidigt som du får upptäcka vår vackra kommun.

Vi tror på våra medarbetares förmågor och satsar på individuella handlingsplaner och kompetensutvecklingsinsatser för att stärka dig i din roll.

I rollen
som Avfallshandläggare ingår du i kommunens VA- och avfallsavdelning som idag består av 19 personer. Avdelningen tillhör Samhällsbyggnadskontoret. Du kommer att tillhöra Avfallsenheten som är ett positivt och utvecklingsinriktat team om fyra personer och en enhetschef. Avfallshanteringen sköts med hjälp av upphandlade entreprenörer både på fastlandet och i skärgården och är helt avgiftsfinansierad.

Du kommer att arbeta med planering, uppföljning och utveckling av avfalls - och slamhanteringen inom Värmdö kommun. Arbetsuppgifterna kan vara av både operativ och strategisk karaktär. Vanliga arbetsuppgifter kan till exempel vara projektledning av utvecklingsprojekt, planering och uppföljning av entreprenörer, upphandling, samt att arbeta med att förbättra arbetsmiljön för våra entreprenörer. Kund- och platsbesök förekommer. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på önskemål i gruppen och tidigare erfarenheter. Arbetet innebär fortlöpande kontakter med medborgare, entreprenörer, intresseorganisationer, myndigheter, politiker och tjänstemän inom kommunen. I rollen ingår att kommunicera med kunderna om olika avfallsfrågor samt bemöta eventuella synpunkter.
Då Värmdö kommun har många sommarboende skiljer sig arbetet vintertid mot sommartid, det märks framförallt i skärgården där bemanning av entreprenörer ökar stort under sommarhalvåret. Värmdö Kommun är unik då det finns ca 4 500 hushåll i skärgården, ca 24 000 hushåll på fastlandet samt ca 12 000 hushåll med enskilda avloppslösningar.

Vi söker dig som
har tidigare erfarenhet av avfallsfrågor, samhällsplanering eller miljöfrågor. Du har adekvat utbildning från högskola, universitet eller liknande kompetens erhållen på annat sätt. För att bli aktuell för denna tjänst bör du behärska det svenska språket väl i tal och skrift, samt inneha giltigt B-körkort.

För att lyckas i rollen bör du ha en god kommunikativ förmåga och trivas med att samverka och nätverka både internt och externt. Som person är du strukturerad med en god förmåga att planera och organisera ditt arbete. För dig är det självklart att sätta kunden i fokus och att på ett smidigt sätt anpassa dig efter förändrade omständigheter. Du tar egna initiativ, kan arbeta självständigt och har en vilja att driva arbetet framåt. Vi förutsätter också att du som söker har ett stort och brinnande intresse för miljöfrågor!

Anställningen
omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på "sök tjänst" nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 7 mars 2021
. Intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer
är du välkommen att kontakta Tove Rosenblom, Enhetschef, 08-570 477 39, eller via mail tove.rosenblom@varmdo.se. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.