Administrativ handläggare/Samordnare

Administrativ handläggare/Samordnare

Industrisamhällen förvandlas och i vår centralort Gustavsberg växer nu bostäder och ny infrastruktur fram på det som tidigare var industrimark. Samtidigt sjuder båthamnar, varv och marinor av aktivitet vid kusten och på skärgårdsöarna. Nu får du möjligheten att bli en del i vårt gäng som arbetar för att underlätta vardagen för våra kollegor, kunder och medborgare i en händelserik vardag. Vi ser förändring som en möjlighet och har ett inre driv. Hos oss får du möjligheten att bli en viktig nyckelspelare för Värmdö kommun och i förlängningen för en hållbar utveckling, samtidigt som du får upptäcka vår vackra kommun.

Rollen som administrativ handläggare/samordnare innebär att stötta och hjälpa till med kontakter med bland annat myndigheter och relevanta aktörer. Du arbetar med sökning, granskning och sammanställning av information i både Word och Excel, gör presentationer i PowerPoint, upprättar relevant korrespondens, samt upprättar, granskar och klassificerar avtal och andra juridiska dokument. Du skriver enklare utredningar och PM och för protokoll med mera. I tjänsten ingår även att starta ett utvecklingsarbete med att kvalitetssäkra och samordna kontorets avtalshantering. Tjänsten är ny så du har möjlighet att kunna vara med på en spännande utvecklingsresa och påverka dina arbetsdagar.
Vi söker dig som vill vara med på vår utvecklingsresa inom Samhällsbyggnadskontoret. Vi ser att du har en akademisk utbildning alternativt en YH utbildning som juristassistent/paralegal eller annan relevant utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant. Har du erfarenhet av avtalshantering inom offentliga verksamheter är detta meriterande. För att trivas i tjänsten bör du ha en hög social kompetens, god förmåga att arbeta självständigt och i grupp, initiativförmåga, god prioriteringsförmåga, ansvars- och servicekänsla, mycket goda kunskaper i svenska språket samt datavana. Har du en utvecklad servicekänsla och är noggrann, ansvarskännande och ordningsam? Då ska du söka tjänsten och vara med på vår utvecklingsresa. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Stöd-och utvecklingsenheten inom Samhällsbyggnadskontoret har som huvuduppdrag att kvalitetssäkra och underlätta för all verksamhet inom samhällsbyggnadskontoret att fokusera på sina kärnverksamheter genom att stödja med gemensam verksamhetsspecifik administration, verksamhetsutveckling och ständiga förbättringar samt att förvalta och vidareutveckla kontorets projektarbetssätt. Allt för att framgångsrikt utveckla ett hållbart Värmdö.
I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning. Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.
Ansökan
Du söker tjänsten via vårt www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 20 oktober 2019. Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Annette Hörstedt, Enhetschef, via växeln, 08-570 470 00. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.