Administratör

Administratör

Varje dag har hemtjänsten i Värmdö kommun förmånen att hjälpa cirka 380 av våra underbara medborgare i deras vardag. Här arbetar vi utifrån en värdegrund som har skapats av samtliga medarbetare. Vi är eniga om att ett respektfullt förhållningssätt är viktigt och du kommer att märka det genom vår; NÄRVARO, vi ser och lyssnar på människor vi möter. Värmdö kommun är en förtrollande vacker skärgårdskommun, så du kommer arbeta nära havet och grönskan!

Rollen som administratör är bred, och innebär att du ansvarar för bland annat fakturahantering och samordning av underlag för debiteringar. Du följer upp statistik och utför enklare kontering. Fokus kommer även att ligga på schemaplanering och beställning av varor och tjänster. Du kommer även ansvara för kontakten med kommunens internservice samt med externa leverantörer.

Vi söker dig som är administratör eller har en annan eftergymnasial utbildning med inriktning mot administration alternativ logistik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete som administratör eller av liknande arbete. Det är en fördel om du har B-körkort, men det är inget krav.

Du behöver ha goda kunskaper i olika verksamhetsrelaterade IT-system, och en merit om du är bekant med t. ex Raindance, Phoniro, Companion och Heroma.
Som person har du en god analytisk förmåga, är ordningsam och strukturerad. Du är även flexibel, stresstålig, har en god förmåga att samarbeta samt bidrar till ett gott arbetsklimat.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Värmdö Hemtjänst driver kommunens egen regi av hemtjänstinsatser. Enheten har knappt 200 medarbetare, nästan 400 kunder och omsätter 60 miljoner kronor. Enheten ansvarar även för dagverksamhet för äldre i Hemmesta, nattpatrull och hantering av trygghetslarm i hela kommunen. Dessutom är vi ansvariga för all hemtjänst på våra skärgårdsöar.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Anställningen omfattar heltid och är en visstidsanställning till och med 2019-12-31, med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 30 april 2019.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Marja-Leena Revholm, enhetschef, marja-leena.revholm@varmdo.se eller Josefine Mellström, gruppchef, josefine.mellstrom@varmdo.se
Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.