Administratör

Administratör

för en deltidstjänst

Välkommen till en av Sveriges vackraste skärgårdskommuner! Här sjuder båthamnar, varv och marinor av aktivitet vid kusten och på våra skärgårdsöar.

Värmdö Hamnar är Värmdö Kommuns hamnbolag som driver och utvecklar kommunens hamnar. För närvarande har vi verksamhet i Bolvik, Djurö, Gustavsberg, Sandhamn, Sollenkroka och Stavsnäs. Bland kunderna märks trafikföretag och myndigheter, t ex Waxholmsbolaget, Kustbevakningen och Sjöfartsverket. I Gustavsberg driver vi den nya gästhamnen på Kattholmen och i Sollenkroka och Stavsnäs bl a de stora hamnparkeringarna.

I rollen som administratör hos Värmdö Hamnar fungerar du som spindeln i nätet i bolagets organisation samt som gränssnitt mellan bolaget och Värmdö kommuns administrativa funktioner.

Bland arbetsuppgifterna märks dokumenthantering, arbete i kommunens personalsystem Heroma, ekonomisystemetRaindance samt REQS som är vårt fastighetssystem. Du kommer att skapa faktureringsunderlag samt hantera vårt kassasystem, hyresavtal, korrespondens och reklamationer. Du ansvarar för vår hemsida samt vår medverkan i sociala media. Du kommer även att assistera och hålla ordning på VD och hamnchefer i olika projekt samt driva egna projekt. I arbetet ingår kontakt med såväl kunder som leverantörer.

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning och erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. Utöver det har du ett väl utvecklat ordningssinne och kan hålla många bollar i luften samtidigt. Du är självgående och initiativrik och lämnar inga uppgifter olösta. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Det är meriterande om du behärskar de system vi arbetar i. Du är flexibel både beträffande arbetsuppgifter och arbetsplats då du kommer att alternera mellan våra kontor i kommunhuset, Stavsnäs och Gustavsbergs Hamn.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar deltid, 60 %, och är en tillsvidareanställning. Provanställning kan bli aktuellt.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på "sök tjänst" nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 30 september 2018.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Mickael Larkner, VD, 08-570 476 29. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Mickael Larkner
Telefon 08-570 476 29
Område Värmdö
Yrkesroll Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.varmdo.se/
Sista ansökningsdag 30 sept (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.