Platschef till Värmdö Gummiservice

Platschef till Värmdö Gummiservice

Din profil

För att lyckas i rollen behöver du vara en drivande och relationsbyggande person med kundens bästa i fokus. Har du tidigare erfarenhet från däckverkstad och/eller ledarskap är det mycket meriterande. Kanske arbetar du som däckmontör eller teamledare på en verkstad idag och vill ta nästa steg? Då detta är en roll med stort övergripande ansvar är det viktigt att du är strukturerad, har ett helhetsperspektiv och en förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Hos oss får du en viktig och varierad roll med mycket frihet under ansvar. Du blir en del av ett ungt gäng med god sammanhållning och familjär stämning.

Om företaget

Värmdö Gummiservice är en del av Däckpartner och ligger på Värmdö, cirka 20 minuter från Stockholm City. Företaget är nu i andra generationen och har varit verksamt på orten i över 30 år. Vi är en fullständig gummiverkstad som arbetar med allt från det lilla till det stora däcket för bland annat personbilar, entreprenad, traktorer, lastbilar, MC, ATV, gräs- och grönytemaskiner. Förutom att sälja, skifta, förvara och laga däck erbjuder vi även våra kunder en jourverksamhet tillsammans med ett flertal andra Däckpartnerverkstäder i Stockholmsområdet. Allt för att leverera den bästa servicen till våra kunder och fortsätta vara det självklara valet av däckverkstad.

Frågor om tjänsten och processen besvaras av ansvarig rekryteringskonsult June Pärnänen, 08-409 144 48. Ansökningar hänvisas till den länk som delges i annonsen. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson June Pärnänen
Telefon 08-409 144 48
Område Värmdö
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som platschef hos oss har du ett helhetsansvar för anläggningen. Det innebär att du planerar och koordinerar det övergripande arbetet för kundmottagningen, däckverkstaden och däckhotellet. Du arbetar för att utveckla vår verksamhet samt sätter upp budget och mål och arbetar för att anläggningen når dessa. Till din hjälp har du ett team om 7 personer som du har personalansvar för. Vidare kommer du att vara delaktig i inventering av däckhotell, uppföljning och försäljning mot befintliga däckhotellkunder, försäljning över disk, administration samt övriga förekommande arbetsuppgifter på anläggningen.