Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Beskrivning Enhet/Avdelning
Förskolan Ösbydalen är en förskola med 4 avdelningar och ca 75 barn. Förskolan arbetar utifrån en Reggio Emilia inspiration. Ösbydalens förskola hör verksamhetsmässigt ihop med Holmviksskogens förskola.

Arbetsbeskrivning (arbetsuppgifter)

I rollen som förskollärare på Ösbydalens förskola ansvarar du tillsammans med ditt arbetslag för att utbildning och undervisning vilar på Lpfö 18 samt att den utgår från ett Reggio Emilia inspirerat arbetssätt. På enheten finns en närvarande rektor och biträdande rektor som har till uppdrag att stödja den pedagogiska utbildningen. Du som förskollärare i vår organisation har tillgång till kontinuerlig handledning och kompetensutveckling i ditt uppdrag på förskolan. Förskolan har en god organisation kring enskild och avdelningsreflektion.

Vi söker dig som är utbildad och legitimerad förskollärare och har en gedigen erfarenhet från arbetet utifrån Reggio Emilia. Du arbetar tillsammans med ditt arbetslag i ett projekterande arbetssätt tillsammans med barn och är väl förtrogen med pedaggogisk dokumentation. Du ser den kompetenta människan och möter barn, vårdnadshavare och kollegor med nyfikenhet, ödmjukhet och respekt. Du ser din egen utveckling som en del imditt uppdrag.
Vi lägger stor vikt vid sociala kompetenser och personlig lämplighet

Som person antar du utmaningar och ser möjligheter i det vardagliga arbetetpå avdelningen och förskolan. Du är engagerad och tar ansvar för ditt uppdrag samt har god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen avser heltid och gäller from 8 augusti eller enligt överenskommelse.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss, se kontaktperson nedan.

Rektor Annika Wastesson 08 57047203 eller Biträdande rektor Maria Ekrot 08 57047206

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Område Värmdö
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Värmdö Kommun
Hemsida https://www.varmdo.se/
Sista ansökningsdag 9 juni 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.