Plantagen Värmdö söker säljmedarbetare/kassamedarbetare till högsäsong!

Plantagen Värmdö söker säljmedarbetare/kassamedarbetare till högsäsong!

På Plantagen brinner vi för växter. Men framförallt brinner vi för försäljning och våra kunder.
Vår mission är att förbättra livet med växter för de många människorna och med över 130 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden.
Tack vare våra drygt 1700 engagerade medarbetare med en passion för växter och mötet med kunden kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar, vilket vi är väldigt stolta över.
Växter är inte bara snygga och trevliga att ha i hemmet eller trädgården. De påverkar också vårt upplevda välmående positivt, häftigt va? Därför är vi extra glada och stolta över att få arbeta med just växter.

Vi närmar oss den bästa tiden på året, vår högsäsong! Det är när våren står runt hörnet och solen börjar värma som våra butiker fylls av våra fantastiska kunder som vill plantera, odla och dekorera trädgården och hemmet. Tillsammans med de allra bästa medarbetarna, står vi beredda att ta emot våra kunder för att göra deras upplevelse hos oss till något alldeles extra.

Är du lika taggad som vi? Älskar du försäljning och kundservice? Har du en passion för växter? Då är det förmodligen just dig vi vill spendera vår högsäsong med!

Arbetsuppgifter:
Som säljmedarbetare hos oss arbetar du aktivt med att ge våra kunder en utmärkt köpupplevelse. Några exempel på vad det kan innebära:
  • Sälj- och kundvägledning
  • Kassaarbete
  • Vattning och skötsel av växter
  • Varupåfyllning
Tillsammans med resten av dina härliga kollegor ansvarar ni för att säkra att det är ordning och reda i butiken, fullt redo att sälja och möta kunden.

Kvalifikationer

Du har känsla och intresse för kundservice och gärna kunskap om växter. Du har också förmågan att kunna prioritera rätt arbetsuppgifter i en händelserik miljö. Tidigare erfarenhet från detaljhandel och/eller servicebranschen är meriterande.

Du behärskar svenska språket både muntligt och skriftlig

Personliga egenskaper

För att passa hos oss och i rollen som säljmedarbetare/kassamedarbetare är du en positiv lagspelare som tycker om människor. Att skapa goda resultat är något som motiverar dig och du väljer att se lösningar istället för problem. Du är också effektiv och tycker om att få saker gjorda.

Vi erbjuder

Roliga och varierande arbetsuppgifter på Nordens största trädgårdskedja.

Goda utvecklingsmöjligheter.

Trevlig arbetsplats med härliga kollegor.

Lön enligt kollektivavtal.

Säsongsanställning med varierande arbetstider under perioden 29 mars - 30 juni. Arbetstiden inkluderar både kvällar och helger.

Du kommer att arbeta i vår butik i Värmdö.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte-skicka in din ansökan redan idag!

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår portal, ej via e-post.

För att säkra en objektiv, kompetensbaserad och icke-diskriminerande process använder Plantagen arbetspsykologiska tester som du ombeds svara på efter att du har sökt jobb hos oss. Mer information och testlänkar skickas till den e-mail adress du anger i din ansökan.

Livet blir bättre med växter och Plantagen blir bättre med dig!
Mer info
Område Värmdö
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Plantagen Sverige AB
Hemsida https://www.plantagen.se/
Sista ansökningsdag 10 mars 2021 (11 dagar kvar)