Säljchef till Beijer/Bygg-Ole Värmdö

Säljchef till Beijer/Bygg-Ole Värmdö

Är du en affärsdriven ledare med erfarenhet av byggbranschen då kan denna tjänst som Säljchef på Beijer/Bygg-Ole Värmdö vara något för dig! Vi söker nu en driven Säljchef med målet att bygga och utveckla proffsförsäljningen lokalt.

Arbetsuppgifter
Som Säljchef på Beijer/Bygg-Ole har du ett yttersta ansvar för att leda proffsförsäljningen på filialen och mot lokala kunder. Du har ett team bestående av tre engagerade proffssäljare som du arbetar tätt med för att tillsammans bidra med kompetens och professionell försäljning gentemot våra proffskunder. Du kommer ansvara för att coacha dina medarbetare och driva den lokala försäljningen. I ditt ledarskap är du tydlig och säkerhetsställer att din arbetsgrupp har god förståelse för resultat, KPI-åtgärder samt målen ni ska uppnå.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Egen försäljning och avtalsteckning mot lokala byggare samt riksbyggare, uppsatta mål
  • Fördela arbetsuppgifter & bemanningsplanera för personal tillhörande proffsförsäljningen
  • Driva kundbesök, kundevent och marknadsplanering för proffsförsäljningen
  • Arbeta tätt tillsammans med Filialchef & Regionsäljchef
  • Aktivt delta i den pågående expansionen och arbeta mot Beijers gemensamma mål, bl.a. genom delaktighet i månadsmöten för regionen
Som Säljchef ingår du i den lokala ledningsgruppen som består av filialchef, butikchef & lagerchef. Syftet med denna grupp är att stötta och motivera varandra utifrån respektive ansvarsområde och nå optimal försäljningsutveckling. Säljchefsrollen innefattar även mycket samarbete med andra filialer och vi tror därför att du drivs av relationskapande samt omvärldsbevakning.

Vad erbjuder Beijer?
Att vara del av ett företag och team som har ett starkt fokus på att utnämna och lyfta upp våra medarbetare ute på filialerna. Du kommer att leda ett härligt säljteam som genom framgångsrikt samarbete har roligt tillsammans. Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för vår byggbransch och är oerhört stolta att tillhöra den största helägda bygghandelskedjan

Personprofil
Som ledare på Beijer tror vi att du har förmåga och ambition att leda vägen, driva resultat och inspirera andra. Beijers värdeord är stolta, passionerade och schyssta vilket är precis det vi söker i framtida medarbetare. Du är en god nätverksbyggare och ambassadör för Beijer

Du som söker har tidigare erfarenhet från ledande befattning inom byggbranschen och försäljning inom b2b. Högst meriterande ifall du har haft liknande tjänst tidigare men kan även ha arbetat inom andra roller såsom inköp eller marknad dock med stark anknytning till försäljning. Du har god vana samt intresse att arbeta digitalt samt med E-handel och affärssystem.

Som person är du en lagspelare med förmåga att både skapa och vidhålla goda relationer Du motiveras utav andras framgång men även din egen. Du har en prestigelös inställning och vilja att göra "det lilla extra" för våra kunder. Vidare är du noggrann och arbetar strukturerat. Du behärskar Svenska språket flytande i tal och skrift. B körkort är ett krav.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som säljchef.

Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Värmdö
Villkor: Fast lön, bra förmåner

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Carl Henrik Monsén på 073-353 75 10. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Sales manager b2b bygg construction platschef chef ledare säljledare säljchef försäljningschef management ledningsgrupp sales
Mer info
Område Värmdö
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 20 mars 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.