Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt

Bussförare utbildas till Nacka Värmdö med B-kk

Bussförare utbildas till Nacka Värmdö med B-kk

Nacka Värmdö söker bussförare

Till våra depåer Björknäs, Charlottendal och Ramsmora i trafikområde Nacka-Värmdö söker vi framtidens bussförare som vi kommer att utbilda i egen regi eller via Keolis Trafikskola.

I Keolis uniform kommer du att vara vårt ansikte utåt och ansvara för resenärernas säkerhet och trygghet ombord när du till exempel hämtar leriga förekolebarn efter utflykten eller plockar upp arbetspendlarna om mornarna och ser till att de

kommer hem efter dagens slut. Via kontakt med trafikledningen rapporterar du trafikhändelser, incidenter och avvikelser.

I arbetet som bussförare hos Keolis speglar du våra värderingar; "Vi sätter säkerheten främst", "Vi sätter resenären i fokus" och "Vi tar ansvar och respekterar varandra".

Arbetet är flexibelt och du kommer att få köra alla linjer på området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar så dina arbetstider kommer att variera mycket.

Under utbildningen, som kräver stort eget ansvar, utgår ingen ersättning. Din anställning startar efter genomförd och godkänd utbildning.

Tjänsterna är tillsvidare. Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning först.

Kvalifikationer:
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet från serviceyrke är meriterande
Ansökan

Du är varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev så fort som möjligt dock senast 31 januari 2018. Urval och tillsättning av tjänsterna sker löpande.

Keolis Sverige vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vi använder oss av onlinetester i urvalsprocessen.

Läs mer på Keolis.se. Gilla oss på facebook.com/keolis.se

Keolis Sverige är ett helägt dotterbolag till den internationella kollektivtrafikkoncernen Keolis Group. Vår affärside är att genom lokalt anpassad och hållbar stadstrafik skapa värde för resenärerna, samhället och ägarna. I Sverige är vi 6 000

medarbetare och vi finns i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Dalarna, Värmland, Östergötland och Närke. Keolis är ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag med verksamhet i 15 länder på fyra kontinenter. Keolis erbjuder ett komplett utbud av lokalt anpassade och hållbara lösningar för kollektivtrafik.

Keolis Sverige är ett helägt dotterbolag till den internationella kollektivtrafikkoncernen Keolis Group. Vår affärsidé är att genom lokalt anpassad och hållbar stadstrafik skapa värde för resenärerna, samhället och ägarna. I Sverige är vi 6 000 medarbetare och vi finns i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Dalarna, Värmland, Östergötland och Närke. Keolis är ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag med verksamhet i 16 länder på fyra kontinenter. Keolis erbjuder ett komplett utbud av lokalt anpassade och hållbara lösningar för kollektivtrafik. Läs mer på Keolis.se.
Mer info
Område Värmdö
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.keolis.se
Sista ansökningsdag 31 dec (17 dagar kvar)