En Kalkylator/Inköpare sökes till ett familjärt bolag inom betong.

En Kalkylator/Inköpare sökes till ett familjärt bolag inom betong.

Vi söker efter en Kalkylator/Inköpare inom betong.
Arbetar du som kalkylator/inköpare inom anläggning och vill komma till ett växande bolag där du får vara med och påverka, i såna fall tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Om tjänsten
Vår kund vänder sig både till privatpersoner och till företag. De arbetar med Storstockholm med omnejd. De utför arbete både för företag, kommunala bolag och för privatpersoner. De samarbetar med både stora och mindre byggföretag i hela Stockholmsområdet. De har en lång erfarenhet som betongföretag och det som genomsyrar hela företaget är kvalité. De jobbar med allt inom betong.

Arbetsuppgifter
Som Kalkylator kommer du arbeta med att beräkna material- och arbetskostnader för bolagets projekt. I arbetet ingår att upprätta kostnadskalkyler utifrån ritningar, utföra mängdavtagning och ta fram offerter.

Som Inköpare arbetar du med att handlägga offertförfrågningar, ta fram offertutvärderingar, beställa, planera och granska leveranser ut till projekten. Du kommer arbeta som stöd för projektledarna för inköp under pågående projekt.

Vem söker vi till denna tjänst?
För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har minst ett års erfarenhet som kalkylator/inköpare. Du är ödmjuk, utåtriktad och noggrann med god analytisk förmåga. Vi ser gärna att du har ett genuint intresse av branschen. Du kommer att erbjudas en introduktion där du kommer att få gå tillsammans med en erfaren kollega som innehar samma roll tills du känner dig bekväm att klara dig själv.

Krav
  • Minst 1 års erfarenhet i en roll som kalkylator/inköpare
  • B-körkort
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande
  • Erfarenhet inom Bluebeam
  • Erfarenhet inom Sektionsdata
  • Relevant utbildning som exempelvis byggnadsingenjör
Villkor och förmåner
Omfattning: Heltid

Placering: Gustavsberg

Start: Omgående, hänsyn tas till uppsägningstid

Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa din chans.

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Mer info
Område Värmdö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jobzone.se
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (11 dagar kvar)