Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Vi söker en Gruppchef med placering på LSS Boendet Ösby Gruppbostad. Här bor det 10 personer fördelat på 2 villor i ett vackert beläget område nära till naturen i Gustavsberg. Här arbetar stödassistenter som motiverar och stödjer personer med olika funktionsvariationer. Vi arbetar med att stärka varje persons egna resurser med målet att öka självständighet och vi erbjuder ett individuellt utformat stöd.

I din roll som gruppchef arbetar du med att utveckla verksamheten i nära samarbete med enhetschef och tillsammans med medarbetarna. Du planerar verksamheten, bemannar, leder och fördelar det dagliga arbetet samt finns till för medarbetarna i ett nära ledarskap. I arbetet ingår arbetsmiljöansvar, personalansvar med medarbetarsamtal och lönesamtal.

Du samverkar också med partners både internt och externt. Du kommer att inneha gruppchefsansvaret men kommer även vid behov arbeta praktiskt i omvårdnaden på boendet.

Vi söker dig som har adekvat högskoleutbildning för verksamhetsområdet, sjuksköterska, socionom eller fysioterapeut/arbetsterapeut eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Önskemål är minst två års sammanhållen ledarskap-/yrkeserfarenhet i verksamheter som har personer med funktionsvariationer och psykisk ohälsa som målgrupp.

Du har kunskaper i schemaläggning, olika administrativa system såsom personalhanterings systemet Heroma och ekonomisystemet Raindance.

Du har kunskap och erfarenhet av arbete inom verksamhet med dygnet runt ansvar och har ett genuint intresse och engagemang för människor med svårigheter i sin vardag.

I och med att det i enhetens uppdrag ingår att medverka i att utveckla arbetsformer, rutiner och processer för professionell vård och omsorg samt kvalitetsarbete kan gruppchefen få uppdrag kopplade till detta.

Som person har du ett genuint intresse för människor. Du är flexibel och positivt inställd till förändrings- och utvecklingsarbete. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och mognad. Du tar egna initiativ, är ansvarstagande och arbetar strukturerat. Du är helt bekväm med att arbeta både självständigt och i grupp och är bra på att skapa relationer. Du har också en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Tjänsten kräver att du har B-körkort.

Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande från olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen avser 100 % tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.
För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Du söker tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 18 maj 2022.

Vill du veta mer - kontakta: Enhetschef Therese Malm therese.malm@varmdo.se eller Avdelningschef Päivi Suomivirta, paivi.suomivirta@varmdo.se

Fackliga representanter nås via kommunens växel, 08-570 470 00

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Område Värmdö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Värmdö Kommun
Hemsida https://www.varmdo.se/
Sista ansökningsdag 18 maj 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.