Förrådsansvarig till Frentab Maskin

Förrådsansvarig till Frentab Maskin

Vill du ha ett omväxlande yrke i en organisation där man värdesätter sina medarbetare och som visar det både i ord och handling? Välkommen till Frentab - tillsammans bygger vi framtiden!

Rollen som förrådsansvarig på Frentab Maskin kommer att vara omväxlande och innebär att du kommer att ansvara för att förrådsverksamheten fungerar optimalt så att Frentabs entreprenadprojekt och alla som jobbar där har tillgång till rätt material i rätt tid. Du ansvarar för att leda utveckling, uppbyggnad och förbättring av förrådsverksamheten och att förrådshållningen arbetar under rätt ekonomiska förhållanden.

I dina arbetsuppgifter kommer det bland annat att ingå att planera inventeringar och inköp av de förbrukningsartiklar och skyddsmaterial som behövs ute i projekten, såsom verktyg, skyddsmaterial, arbetskläder osv. Du kommer även utföra lättare underhåll på artiklar/verktyg/maskiner samt se till att kvalitetsinstruktioner och service efterföljs. Du sköter även transporter av maskiner som ska på service hos leverantör.

För att lyckas i rollen som förrådsansvarig behöver du vara serviceinriktad och ha ett strukturerat arbetssätt. Det är en stor fördel om du har erfarenhet från branschen och att du har vana från service och underhåll av maskiner och verktyg. Du behöver även god datorvana och god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Giltigt B-körkort är ett krav. Meriterande är BE-körkort och hjullastare godshantering anläggning.

För att trivas på Frentab behöver du uppskatta att vi alla jobbar mot samma mål och har varandras bästa för ögonen och vilja vara en del av det. Frentab är ett välmående företag och en trygg partner som värdesätter sina medarbetare och som visar det både i ord och handling. Vi har en familjär och öppen stämning och gör många aktiviteter för att fortsätta stärka lagandan, trivseln och sammanhållningen. Vi gillar helt enkelt att trivas tillsammans! Ledorden för vår verksamhet är respekt, nytänkande och affärsmässighet. Vi värdesätter mångfald och välkomnar sökande med olika livserfarenhet och bakgrund till tjänsten.

Ansök genom att trycka på knappen "Ansök nu" och sedan "skicka ansökan". Bifoga gärna ditt CV och skriv några rader om dig själv. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så hör gärna av dig så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Lindström, affärsområdeschef, 072-216 21 22 eller Fredrik Jansson, arbetsledare, 070-438 66 72.

Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings- och rekryteringstjänster och övriga tjänster inom personal i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Henrik Lindström
Telefon 072-216 21 22
Område Värmdö
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 aug 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Frentab är ett Värmdöbaserat företag och vi jobbar mycket lokalt, främst på Värmdö och Nacka men även till viss del Storstockholm. Vår koncern består av Entreprenad, Återvinning, Fastighetsutveckling, Maskin och Uthyrning. Till Frentab Maskin söker vi nu en ordningsam och driven förrådsansvarig. På Maskinbolaget erbjuder vi dig ett viktigt, roligt och omväxlande arbete i en expansiv och spännande organisation. Här har du möjlighet att bygga vidare på förrådverksamheten tillsammans med oss som du sedan får förvalta och utveckla.