Grävmaskinist

Grävmaskinist

Vill du ha ett omväxlande yrke i en organisation där man värdesätter sina medarbetare och som visar det både i ord och handling? Välkommen till Frentab - tillsammans bygger vi framtiden!

Rollen som grävmaskinist på Frentab innebär att du ansvarar för att självständigt planera och driva din egen produktion på plats vad gäller mark-, grundläggning- och finplaneringsarbete. Vid behov utför du även anläggningsarbete utanför maskinen.

Vi söker dig som har yrkesbevis för grävmaskin samt flera års erfarenhet av att arbeta som grävmaskinist inom anläggningsbranschen. Även giltigt B-körkort är ett krav.

Du känner dig trygg i din roll som grävmaskinist och är noggrann med fokus på att utföra arbetet korrekt avseende tid, kvalitet och säkerhet. Vi värdesätter yrkesstolthet, hög arbetsmoral, social kompetens och ett gott ordningssinne. Som person är du ansvarstagande, serviceorienterad, strukturerad och kommunikativ. Du har förmåga att lösa problem och är duktig på att prioritera. Vi sätter även stort värde på att du drivs av att utveckla och förbättra arbetsgången på din arbetsplats.

För att trivas i rollen som maskinist på Frentab behöver du uppskatta att vi alla jobbar mot samma mål och har varandras bästa för ögonen och vilja vara en del av det.

Vi värdesätter mångfald och välkomnar sökande med olika livserfarenhet och bakgrund.

Ansök genom att trycka på knappen "Ansök nu" och därefter på "skicka ansökan". Bifoga gärna ditt CV och skriv några rader om dig själv. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor kring tjänsten eller behöver hjälp med din ansökan, är du välkommen att kontakta Maja Forsman, HR-generalist på telefon 08- 598 140 05 eller maja.forsman@frentab.se.

Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings- och rekryteringstjänster och övriga tjänster inom personal i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Maja Forsman
Telefon 08- 598 140 05
Område Värmdö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 aug 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Frentab är ett välmående företag och en trygg partner som värdesätter sina medarbetare och som visar det både i ord och handling. Vi har en familjär och öppen stämning och gör många aktiviteter för att fortsätta stärka lagandan, trivseln och sammanhållningen. Vi gillar helt enkelt att trivas tillsammans! Ledorden för vår verksamhet är respekt, nytänkande och affärsmässighet.

Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder friskvårdsbidrag, hälsoundersökningar, massage och olika typer av aktiviteter och trevliga sammankomster och tillställningar. Kompetensutveckling är viktigt för oss och vi vill hjälpa dig att utvecklas till din fulla potential. Tillsammans bygger vi framtiden.