Anläggare/Rörläggare

Anläggare/Rörläggare

Vill du ha ett omväxlande yrke i en organisation där man värdesätter sina medarbetare och som visar det både i ord och handling? Välkommen till Frentab - tillsammans bygger vi framtiden!

Rollen som anläggare/rörläggare på Frentab är omväxlande och innebär att du utför olika typer av mark- och ledningsarbeten såsom rörläggning, schaktarbeten, grundläggning och finplaneringsarbeten. Du jobbar i lag med maskinförare och du har tillgång till en egen container och all utrustning du kan tänkas behöva.

Vi söker dig som är utbildad anläggare, med erfarenhet av yrket. Har du yrkesbevis Anläggning är detta meriterande. Att du har god fysik är en förutsättning för att klara jobbet. Giltigt B-körkort är ett krav. Du känner dig trygg i din roll som anläggare och är noggrann med fokus på att utföra arbetet korrekt avseende tid, kvalitet och säkerhet. Vi värdesätter yrkesstolthet, hög arbetsmoral, social kompetens och ett gott ordningssinne.

Som person är du ansvarstagande, serviceorienterad, strukturerad och kommunikativ. Du har förmåga att lösa problem och är duktig på att prioritera. Vi sätter även stort värde på att du drivs av att utveckla och förbättra arbetsgången på din arbetsplats. För att trivas i rollen som anläggare/rörläggare på Frentab behöver du uppskatta att vi alla jobbar mot samma mål och har varandras bästa för ögonen och vilja vara en del av det.

Vi värdesätter mångfald och välkomnar sökande med olika livserfarenhet och bakgrund till tjänsten.

Ansök genom att trycka på knappen "Ansök nu" och sedan "skicka ansökan". Bifoga gärna ditt CV och skriv några rader om dig själv. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor kring tjänsten eller behöver hjälp med din ansökan, du välkommen att kontakta Maja Forsman, HR-generalist på telefon 08- 598 140 05 eller maja.forsman@frentab.se.

Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings- och rekryteringstjänster och övriga tjänster inom personal i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Maja Forsman
Telefon 08- 598 140 05
Område Värmdö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 aug 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Frentab är ett välmående företag och en trygg partner som värdesätter sina medarbetare och som visar det både i ord och handling. Vi har en familjär och öppen stämning och gör många aktiviteter för att fortsätta stärka lagandan, trivseln och sammanhållningen. Vi gillar helt enkelt att trivas tillsammans! Ledorden för vår verksamhet är respekt, nytänkande och affärsmässighet.

Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder friskvårdsbidrag, hälsoundersökningar och olika typer av aktiviteter och trevliga sammankomster och tillställningar. Kompetensutveckling är viktigt för oss och vi vill hjälpa dig att utvecklas till din fulla potential. Tillsammans bygger vi framtiden.