FRENTAB söker redovisningschef

FRENTAB söker redovisningschef

Till huvudkontoret som ligger i fantastiska, nyrenoverade lokaler med storslagen utsikt över Gustavsbergs hamn, söker vi en redovisningschef. Nu finns en unik möjlighet för dig som vill vara med att bygga och vidareutveckla koncernens redovisningsarbete. Är du en trygg och ödmjuk lagbyggare? Då kan du vara rätt person för att driva och utveckla redovisningen tillsammans med vår fantastiska ekonomigrupp.

Här blir du en del av en familjär och inkluderande kultur. Bakom dig har du en välmående och växande koncern med trygg grund och stolta engagerade medarbetare. Välkommen till Frentab - tillsammans bygger vi framtiden.


Rollen innebär att du har personalansvar över en grupp med sex kompetenta och härliga medarbetare som arbetar tätt ihop med redovisning för våra olika bolag. Dina ansvarsområden kommer utöver personalansvaret bestå av ett övergripande ansvar för koncernens redovisning vilket inkluderar bland annat intern och extern rapportering, kvartals- och årsbokslut, rapportering av skatter och moms, konsolidering och upprättande av årsredovisningar. Du kommer både att vara operativ samt coacha de medarbetare som du har personalansvar för i deras respektive bolags arbete. Du kommer ha ett tätt samarbete med ekonomichefen och ni kommer tillsammans att arbeta för effektiva redovisningsprocesser och en högkvalitativ ekonomistyrning i koncernen.

Vi söker dig med akademisk examen inom ekonomi samt flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av personalansvar och drivs av att leda och utveckla dina medarbetare. Du har koncernredovisningskompetens och god kunskap inom redovisning i fastighetsbolag. Du har god numerisk och analytisk förmåga, ser ekonomiska sammanhang och drar affärsmässiga slutsatser. Det finns en stor fördel i att ha erfarenhet av vårt affärssystem Xledger. Vi sätter även stort värde på att du drivs av att utveckla och förbättra processer, systemstöd och arbetssätt tillsammans med gruppen.

Att våra medarbetare mår bra, trivs och känner stolthet över att jobba på Frentab, är det viktigaste för oss och därför kommer stort fokus att ligga på personalansvaret, där du är en empatisk och ödmjuk ledare som är med och bygger laget - tillsammans är vi starkare. Du är en ledare som styr med trygg och fast hand och som tillsammans med gruppen bygger upp struktur och utvecklar arbetssätt. Du är en tydlig och närvarande ledare som hjälper dina medarbetare att planera och prioritera. Våra ledord; Respekt, Nytänkande och Affärsmässig är en naturlig del av dig. För att trivas på Frentab behöver du uppskatta att vi alla arbetar mot samma mål och har varandras bästa för ögonen och vilja vara en del av det.

Frentab är ett välmående företag och en trygg partner som värdesätter dig som medarbetare och visar det både i ord och handling. För dig som chef och ledare kommer du att ingå i Frentabs ledarutvecklingsprogram. Vi har en familjär och öppen stämning och gör många aktiviteter för att fortsätta stärka lagandan, trivseln och sammanhållningen. Vi gillar helt enkelt att trivas tillsammans!

Vi värdesätter mångfald och välkomnar sökande med olika livserfarenhet och bakgrund.

Ansök genom att trycka på knappen "skicka ansökan". Bifoga ditt CV och skriv några rader om dig själv. Urvalsarbetet kommer att påbörjas i början av januari, så ansök gärna så snart som möjligt.

Har du frågor kring tjänsten, ansökan eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ekonomichef Johanna Helander, johanna.helander@frentab.se.

Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings- och rekryteringstjänster och övriga tjänster inom personal i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Johanna Helander
Telefon 08-57026070
Email Mejla Johanna Helander
Område Värmdö
Yrkesroll Organisation & ledning, Ekonomi, Redovisningsekonom, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://frentab.se/
Sista ansökningsdag 19 feb 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Frentab Entreprenad grundades år 1984 av Thomas Fransson. Vi utför all typ av markarbeten för bostäder samt bygger ut samhällets övriga infrastruktur. Definitionen av infrastruktur är anläggningar som säkrar grundläggande funktioner i samhället och hit räknas bland annat de ledningar vi förlägger där det transporteras allt från dricksvatten till elektricitet. Hit räknas även de gator och parker vi anlägger, arbeten som gör att samhället inte bara fungerar, vi är med och skapar samhällen som både anpassas och utvecklas. Vad vi än utför så genomsyras det av yrkesskicklighet, arbetsglädje och engagemang.

År 1994 bildades Frentab Återvinning med ambitionen att verka för ett mer hållbart samhälle. Det gör vi genom att leverera krossprodukter och återvinningstjänster med hög service och kvalitet till kunder inom närområdet för våra anläggningar. Genom att verka nära våra kunder och med återvinningsverksamheten kan vi minska både vår egen och kunders miljöpåverkan.

2004 blev ett markförvärv startskottet för det som kom att bli Frentabs tredje affärsområde – Fastighetsutveckling. Här förvärvar vi mark och utvecklar fastigheter. Vårt huvudkontor är beläget i Gustavsbergs Hamn och vi har även ett kontor i Kovik för Återvinningsbolaget. Idag ägs Frentab av tre syskon, barnen till Thomas Fransson.