Bussförare Charlottendal på Värmdö heltid, deltid och behov

Bussförare Charlottendal på Värmdö heltid, deltid och behov

Till Keolis bussdepå Charlottendal på Värmdö söker vi bussförare på heltid tillsvidare samt deltid och behov.

Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna.

På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Som bussförare på Värmdö kör du i en vacker skärgårdsmiljö med ibland pauser vid havet. Du får ett flexibelt arbete där du kör alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera, vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent.

Det här behöver du ha
  • D-körkort
  • Yrkeskompetensbevis YKB.
  • God svenska i tal och skrift
  • Serviceinriktat och trevligt bemötande
Det här får du av oss

Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.

Så här söker du

Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan
  • CV
  • Personligt brev
  • Om du har YKB-intyg som ligger till grund för ett nytt YKB-kort, bifoga dessa
Vi använder oss av onlinetester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Om du har frågor ring vår kandidatsupport 08-5190 2296, öppettider vardagar 0900-1200.
Mer info
Område Värmdö
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Chaufför, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Keolis Sverige AB
Hemsida http://www.keolis.se
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (3 dagar kvar)