Bussförare Nacka Värmdö höst/vintern-22

Bussförare Nacka Värmdö höst/vintern-22

Till Keolis bussdepåer Charlottendal på Värmdö och Björknäs i Nacka söker vi bussförare till hösten/vintern på heltid, deltid och behov.

Som förare hos Keolis får du köra i en vackert skärgårdsmiljö tillsammans med ett trevligt gäng andra bussförare. Du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna.

På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Tjänsten är på hel/deltid eller på behov. Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera.

Det här behöver du ha
  • D-körkort
  • Giltigt Yrkeskompetensbevis YKB
  • God svenska i tal och skrift
  • Serviceinriktat och trevligt bemötande
Det här får du av oss

Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.

Så här söker du

Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan
  • CV
  • Personligt brev
  • Om du har YKB-intyg som ligger till grund för ett nytt YKB-kort, bifoga dessa
Vi använder oss av onlinetester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Om du har frågor ring gärna direkt till Värmdö på telnr 0761-139910 Sören Björkander eller vår kandidatsupport 0851902296.
Mer info
Kontaktperson Birgitta Mårtensson
Email Mejla Birgitta Mårtensson
Område Värmdö
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Chaufför, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Övrigt
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Keolis Sverige AB
Hemsida http://www.keolis.se
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (11 dagar kvar)