Butiksäljare kassa Beijer/Bygg-Ole Värmdö

Butiksäljare kassa Beijer/Bygg-Ole Värmdö

Är du en driven butikssäljare med kunskaper inom byggmaterial? Drivs du av att ha en aktiv vardag och bär på ambitionen att utvecklas kompetensmässigt? Beijer/Bygg-Ole i Värmdö söker nu efter en butikssäljare att komplettera befintligt team med. Är du vår nya stjärna? Ansök då redan i dag!

Rollbeskrivning

Som butiksäljare arbetar du huvudsakligen med att stötta och hjälpa våra privat- samt företagskunder som besöker anläggningen. Du är en del av teamet som arbetar i butiken med inriktning kassa/information. Du arbetar nära och i samarbete med samtliga avdelningar i varuhuset.

Som butiksäljare med inriktning kassa/information på Beijer:
  • Bemöter du våra kunder i kassan
  • Driver och engagerar du dig i butikens exteriör och har ett öga för ordning & reda
  • Ansvarar och arbetar med varuplock och upphängning av varor
Vem är du?

Som butikssäljare är det viktigt att leverera en hög kvalitativ nivå och vara mån om alltid ge ett gott bemötande gentemot våra återkommande som nya kunder. Vi tror därför att du är en social, driftig och engagerad person med ett öga att alltid se till att kunden blir sedd och lämnar butiken med ett gott intryck. Erfarenhet från att sälja byggmaterial eller kunskap inom byggmaterial från annan erfarenhet ses som en stor fördel. Arbetet inbegriper ett nära samarbete med dina kollegor som alla jobbar för att se till att Beijer/Bygg-Ole är det bästa och mest servicefokuserade alternativet för våra kunder. Vi tror att detta lägger grunden för en framgångsrik försäljning och ett gemytligt samarbete & trivsel mellan kollegor.

Nästa steg

Då vi anser att personlig lämplighet är en stor del av framgången i rollen har vi en gedigen rekryteringsprocess för att hitta rätt person. Du kommer bli en del av ett härligt säljteam som genom framgångsrikt samarbete har roligt på arbetet. Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för vår byggbransch och är oerhört stolta att tillhöra den största helägda bygghandelskedjan i Sverige. Om du känner att det stämmer in på dig, tveka inte att söka. Tjänsten är på deltid. Placeringsort Värmdö.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan i dag. Vid övriga frågor kring tjänsten kontakta Denise Nilsson, rekryterare Beijer Byggmaterial, tfn 075-241 21 49.

Sökord: Butikssäljare, lagersäljare, kassaarbetare, butik, lager, företagsförsäljning, säljare, försäljning, byggmaterial, orderhantering, leverans, offert, kundkontakt, retail, Värmdö
Mer info
Område Värmdö
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Deltid
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 31 juli 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordens största distributör och av byggmaterial. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark, Finland och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och Saint-Gobain Building Distribution i Tyskland