Hoppa till innehåll
Sandahlsbolagen AB logotyp

Sandahls Vårgårda söker en CE chaufför

Vi söker efter en chaufför som gillar utmaning, har en positiv inställning och vill ha ordning och reda. Vi lastar stål hos vår kund i Norrköping med fyra ekipage varje dag. Nu behöver vi någon som kan ansvara för upplastningen av våran långtrailer.

Man jobbar 3 pass/vecka och börjar kl 08,00-09,00 och är tillbaka hemma i Vårgårda ca 23,00. Vi räknar med en arbetsdag på ca 13 tim.
Det är ett viktigt samspel mellan dig, trafikledaren och kranbilsföraren som ska leverera godset till kund dagen efter. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av denna typ av körning men självklart kommer du att introduceras in i arbetet.

Vi är ett stabilt och seriöst åkeri som erbjuder nya fina bilar, avtalsenlig lön med pensionsavsättning, försäkringar, lunchförmån och friskvårdsbidrag.

Anställningsform: Tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning
Stationeringsort: Vårgårda
Start: omgående eller enl. överenskommelse

Tjänsten kräver att:
  • Du behärskar svenska språket obehindrat
  • CE körkort
  • YKB
  • Förarkort
  • Truckkort
En merit om du har kranutbildning då det finns möjlighet att även köra ut godset till kund vissa dagar. Man börjar då kl 06,00 på morgonen och är klar ca kl 16,00.

Välkommen med din ansökan till carina.carlen@sandahls.com eller martin.gotlind@sandahls.com
Mer info
Kontaktperson
Carina Carlen
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sandahls har sedan starten 1949 ständigt varit på väg. Året runt, dygnet runt tillryggalägger vi mil efter mil för att transportera gods och utföra entreprenader. Stort och smått, lätt och tungt, till när och fjärran.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare