Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Vi söker produktionspersonal till vår kund Doggy i Vårgårda

Publiceringsdatum
23 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Doggy AB har både fabrik och huvudkontor i Vårgårda. Doggy är den största hund- och kattmatproducenten i Sverige och de har en mer än hundraårig tradition av djurmatstillverkning. Ett arv som de är stolta över och förvaltar, men också ständigt utvecklar och förbättrar.

Doggy strävar efter att vara en fantastisk arbetsplats där medarbetare trivs och vill stanna på lång sikt. Arbete pågår kontinuerligt med mångfald, att förbättra arbetsmiljön, ledarskapet och de vill att var och en ska kunna utvecklas.

Tjänstebeskrivning
Som produktionsmedarbetare på Doggy kommer du bland annat att arbeta i produktionen som maskinskötare och kontrollera färdiga produkter. Doggy har tre olika avdelningar; våtfoder, torrfoder och pouch. Vi söker just nu en medarbetare som kan starta omgående till både torrfoder och våtfoder på 2-skift. Truckkörning ingår i det dagliga arbetet.

På vissa avdelningar innebär arbetet att man hanterar färska och frysta råvaror. Därför är det av stor vikt att alla följer de livsmedelskrav som finns i denna industrimiljö.

Tjänsterna är på heltid med start omgående.

Du kommer att ha din anställning på NearYou och arbeta på uppdrag hos Doggy. För rätt person finns stora möjligheter till anställning på Doggy.

Kvalifikationer
För att trivas i rollen krävs att du inte har ont av den arbetsmiljö som råder, gällande doft samt hantering av diverse råvaror till maten som tillverkas. Som person är du noggrann, fingerfärdig och har känsla för kvalité och slutprodukt. Att arbeta i ett dynamiskt tempo är någonting du trivs bra med.

Krav för denna tjänst är körkort samt tillgång till egen bil. Meriterande är om du tidigare arbetat inom livsmedelsindustri och/eller som maskinoperatör samt innehar truckkort. I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du arbeta i en innovativ miljö där kvalitet och hållbarhet är självklarheter? Sök då tjänsten som produktionsmedarbetare genom att gå in på www.nearyou.se. Ansök redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Intervjuer sker löpande.

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 april 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.