Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Testtekniker till kund i Vårgårda!

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.


Tjänstebeskrivning
Du kommer att arbeta hos en av våra kunder med att genomföra tester utifrån en teknisk beskrivning. Detta gör du själv eller tillsammans med andra. Du har en kontinuerlig dialog med alla i processen och du behöver därför hantera engelska väl i tal och skrift.

Kvalifikationer
Har du ett brinnande intresse för teknik och mekanik? Har du även ett stort intresse för ljud och akustik? Vill du arbeta i en dynamisk miljö där din noggrannhet och problemlösningsförmåga kommer till sin rätt? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker dig som har:
* Gymnasieteknisk bakgrund
* Grundläggande datavana
* Intresse för ljud och akustik
* Händig och besitter en mekanisk vana
* Är initiativtagande och en problemlösare
* Är noggrann och strukturerad
* Behärskar engelska väl i tal och skrift

Meriterande erfarenheter:
* Kunskaper i PLM
* Erfarenhet av CidPro
* Erfarenhet av Simpati
* Tidigare arbete inom kalibrering eller mätteknik

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Vad erbjuder vi dig?
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.


Låter det intressant?
Så om du känner att du passar in på ovanstående beskrivning, uppmuntrar vi dig att visa ditt intresse genom att skicka in en ansökan på vår webbplats www.nearyou.se. Vi går igenom ansökningar löpande och ser fram emot att höra från dig. Nu under sommarperioden kan processen dra ut lite på tiden.

Om NearYou
NearYou är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullservice företag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.
NearYou ska bidra till ett inkluderande samhälle där människor utmanas, har framtidstro och känner sig delaktiga. Utifrån kompetensprövning ger vi alla människor möjligheter på arbetsmarknaden och i samhället i stort, oavsett etnicitet, religiös övertygelse eller sexuell läggning. Hos oss gör människor skillnad.

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

NearYou är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullservice företag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. NearYou ska bidra till ett inkluderande samhälle där människor utmanas, har framtidstro och känner sig delaktiga. Utifrån kompetensprövning ger vi alla människor möjligheter på arbetsmarknaden och i samhället i stort, oavsett etnicitet, religiös övertygelse eller sexuell läggning. Hos oss gör människor skillnad.