Yrkeslärare bygg- och anläggningsprogrammet

Yrkeslärare bygg- och anläggningsprogrammet

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork.
Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”.

Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Eskilstuna i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Kunskapscompaniet är en del av Watma Education som driver grundskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildning samt KF-utbildning och har läsåret 2022/2023 cirka 6000 elever och vuxendeltagare samt 650 medarbetare. Deras vision är att skapa excellens genom evidens - för att fler ska få tillgång till riktigt bra utbildning.

Dina arbetsuppgifter
Som yrkeslärare på Kunskapscompaniet ansvarar du för hela undervisningen inom bygg- och anläggningsprogrammet tillsammans med dina kollegor. I ditt uppdrag planerar, förbereder och genomför du dina lektioner i enlighet med de anvisningar och regelverk som finns inom Skolverkets kursplaner, samt skolans interna riktlinjer och policys.

Undervisningen innefattar både teoretiska och praktiska moment och du bör vara kompetent inom båda dessa delar. I tjänsten ingår även anskaffning, planering och uppföljning av APL-platser där vi gärna ser att du bidrar med ditt kontaktnät inom branschen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och startar med en provanställning på 6 månader. Tjänsten är placerad i Borås.

Din profil
Vi söker dig som har yrkeslärarexamen samt minst tre års erfarenhet av undervisning. Som person är du samarbetsorienterad och tycker om att jobba tillsammans med både kollegor och elever. Du är självgående och lösningsfokuserad som tar eget ansvar i ditt arbete. Du kommer ingå i ett litet arbetslag därav ser vi att du tycker om att socialisera dig och bidra till en god stämning på arbetsplatsen.

Ansökan
Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut. Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb
Kunskapscompaniet samarbetar med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Rasmus Larsson på telefon 073-351 27 61 eller mail rasmus.larsson@clwork.se
Följ oss: www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning
www.facebook.com/skolbemanning
www.pedagogjobb.nu

Mer info
Område Vårgårda
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://clockworkpersonal.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Eskilstuna i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se