Hoppa till innehåll
Assemblin El logotyp

Serviceelektriker till Assemblin El Vårgårda

Publiceringsdatum
24 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du spela i vårt A-team?

Assemblin expanderar och efterfrågan på våra servicetjänster ökar. Vi söker nu ytterligare Serviceelektriker till vår Serviceavdelning i Vårgårda. Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig! Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget, vi har flera spännande projekt på gång och dessutom har vi kul på jobbet!

Din bakgrund

Vi ser att du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar självständigt med stöttning från projektledare och kollegor.

Vi erbjuder

Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Ansökan och kontaktperson

Vill du vara med i det vinnande laget? Välkommen med att registrera din ansökan via länken med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 1/3 2024. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Adolfsson på telefonnummer 010-472 47 72 eller via e-post erik.adolfsson@assemblin.se.

Liknande Jobb

Assemblin El logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 mars 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren