Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Verkstadsmekaniker

Ansök nu

Gillar du att jobba på ett litet företag inom tillverkning? Är du kreativ och van att lösa problem? Har du erfarenhet av plåtbearbetning eller svetsning? Då kanske detta är jobbet för dig!

Din framtida arbetsgivare
Orax är en helhetsleverantör till kyrkogårdsförvaltningar och regioner över hela Sverige. Företaget utvecklar, tillverkar och levererar produkter och utrustning till kyrkor, kyrkogårdar, bårhus och sjukhus. Orax drivs och utvecklas av medarbetare med ett stort yrkeskunnande och med ett personligt engagemang. Tillsammans med användare, leverantörer och partners utvecklar vi tillsammans produkter för att skapa en säker, effektiv och ergonomisk arbetsplats. Orax har drivits entreprenörstyrt i Vårgårda över 80 år och ska fortsätta att finnas i flera generationer framöver.

Vad erbjuder rollen?
Du erbjuds möjligheten att arbeta i ett mindre företag med sammansvetsade och kompetenta kollegor. Orax är en helhetsleverantör och har egen tillverkning, svetsning och montering av detaljer till egna produkter så som bl a redskap, utrustning och transportvagnar.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

- Plåtbearbetning (Kantpress, bockning, gradning)
- Skärande bearbetning (Kapning, borrning, lite svarvning och fräsning)
- Rörbockning
- Svetsning
- Montering
- utföra service på våra elektriska kisthanteringsvagnar på plats hos kunden.


Vem är du?
Vi söker nu en erfaren och händig verkstadsmekaniker som tycker om att tillverka produkterna från råmaterial till färdig produkt. Du kan sätta upp verktyg, ställa in och köra maskinerna.
Vi tror du är en duktig verkstadsarbetare som är specialiserad på t ex svetsning eller plåtbearbetning. Du kommer arbeta i ett arbetslag tillsammans med sju arbetskamrater som hjälps åt med planering och tillverkning.

Dina egenskaper visar att du är en driven och initiativtagande lagspelare som arbetar kreativt och tänker lösningsorienterat. Vidare är du noggrann, ansvarsfull och serviceinriktad och sätter stort värde i ditt arbete.


Om Team Effektiv
Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.
Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Villkor:
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Vårgårda
Arbetstid: Heltid eller efter överenskommelseVarmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se, sista ansökningsdag 4 juni 2023. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor kring tjänsten kontakta Johanna på johanna.heleander@effektiv.se

Sökord
verkstadsmekaniker, verkstadsteknik, industriteknik, svets, plåtbearbetning, produktion, metallsvets

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Om Team Effektiv Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Villkor: Tillträde: Enligt överenskommelse Placeringsort: Vårgårda Arbetstid: Heltid eller efter överenskommelse

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare