Hoppa till innehåll

Gillar du att ha varierande arbetsuppgifter i högt tempo? Trivs du med att vara en lagspelare och tillsammans med dina kollegor lösa problem och nå uppsatta mål? Har du erfarenhet av att jobba i produktionsmiljö? Då är detta kanske en tjänst för dig!

Din framtida arbetsgivare
Nu söker vi efter Maskinoperatörer till en framtida kund. Vi letar efter personer som har erfarenhet från produktionsmiljö, gillar att "hugga i" och ingå i ett arbetslag som löser problem och jobbar tillsammans mot uppsatta mål.

Vad erbjuder rollen?
I vår framtida kunds produktion uppstår nya behov och arbetsuppgifter löpande.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Maskinoperatör kommer innefatta:
* Ansvara för en produktionsline tillsammans med en kollega
* Avsyna och kontrollera produkter, både inkommande och utgående material.
* Viss dokumentation och inventering av gods
* Resurs för anläggningens produktionsstationerVem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av produktion och lagerarbete. Du är van att ”hugga i” och gillar när ingen dag är den andra lik. Det är viktigt att du är van att jobba självständigt och kommunicera löpande med kollegor och arbetsledare. Truckkort är meriterande.
Som person besitter du stor social kompetens, är serviceinriktad, flexibel och gillar att arbeta i grupp. Vidare så motiveras du av att hjälpa till där det behövs och du är inte rädd att pröva nya arbetsuppgifter.


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.
Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du till att börja med vara anställd av Effektiv och vara uthyrd som konsult till kundföretaget under 6 månader. Trivs ni med varandra så finns stora möjligheter till anställning på företaget.

Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se, sista ansökningsdag är 2 maj. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor kring tjänsten kontakta Johanna Heleander på johanna.heleander@effektiv.se

Start: Omgående enligt överenskommelse
Ort: Vårgårda
Omfattning: Heltid, kan bli anställning på 2-skift

Löneform: Fast


Sökord
produktionsmedarbetare, maskinoperatör, lager, truck, produktion

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du till att börja med vara anställd av Effektiv och vara uthyrd som konsult till kundföretaget under 6 månader. Trivs ni med varandra så finns stora möjligheter till anställning på företaget.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Borås
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb