Hoppa till innehåll
Din framtida arbetsgivare
Orax är en helhetsleverantör till kyrkogårdsförvaltningar och regioner över hela Sverige. Företaget utvecklar, tillverkar och levererar produkter och utrustning till kyrkor, kyrkogårdar, bårhus och sjukhus. Orax drivs och utvecklas av medarbetare med ett stort yrkeskunnande och med ett personligt engagemang. Tillsammans med användare, leverantörer och partners utvecklar vi tillsammans produkter för att skapa en säker, effektiv och ergonomisk arbetsplats. Orax har drivits entreprenörstyrt i Vårgårda över 80 år och ska fortsätta att finnas i flera generationer framöver.

Vad erbjuder rollen?
Du erbjuds möjligheten att arbeta i ett mindre företag med sammansvetsade och kompetenta kollegor. I rollen utvecklar, förbättrar och konstruera du mekaniska och mekatroniska produkter för tillverkning i Orax verkstad för plåtbearbetning, svetsning och montering. Du arbetar tillsammans med Orax teknik- och produktansvarige konstruktör.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

- Utveckling av nya produkter
- Förbättringar av befintliga produkter
- Konstruktionsarbete i 3D-CAD
- Framtagning av tillverkningsunderlag så som ritningar, stycklistor, instruktioner mm.
- Samarbete med kunder, leverantörer och kollegorna på Orax
- Bidra till att utveckla företaget genom delaktighet i kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbetet samt förbättringsarbetet.


Vem är du?
Du har god förståelse för mekatronik, konstruktion och produktionsteknik och vi tror att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och relevant eftergymnasial utbildning. Dina egenskaper visar att du är en driven och initiativtagande lagspelare som arbetar kreativt och tänker lösningsorienterat. Vidare är du noggrann, ansvarsfull och serviceinriktad och sätter stort värde i ditt arbete. Har du erfarenhet av CAD-systemet IronCAD 3D är det meriterande.
Är detta din perfekta match?
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Vårgårda med möjlighet till distansarbete
Varaktighet: Konsultuppdrag som kan övergå till tillsvidareanställning
Arbetstid: Heltid eller efter överenskommelse


Om Team Effektiv
Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.
Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med goda chanser till anställning hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan

Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se, sista ansökningsdag 2 mars. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor kring tjänsten kontakta Johanna på johanna.heleander@effektiv.se


Sökord
konstruktör, projektledning, CAD, IronCAD, 3-D CAD, Vårgårda, Herrljunga, Trollhättan, Alingsås, Stenkullen, Lerum

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 apr. 2023 (-1 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Team Effektiv Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med goda chanser till anställning hos kundföretaget.

Fler från samma arbetsgivare