Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Ekonomiadministratör till VALERYD i Vårgårda

Publiceringsdatum
27 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Gillar du att hålla många bollar i luften och tillsammans med dina kollegor jobbar mot uppsatta mål? Är du van att jobba i ett entreprenörstyrt företag där det är korta beslutsvägar? Då ska du söka jobbet som Ekonomiadministratör hos VALERYD.

Din framtida arbetsgivare
VALERYD utvecklar och tillhandahåller släpvagnsdelar för den europeiska eftermarknaden. VALERYD riktar in sig på premium-sortimentet för hjulbroms och draganordningar , belysning, elsystem och LED-belysning, lastsäkring och gasfjäder.
VALERYD-s produkter finns tillgängliga bland B2B-partners via biltillbehörsaffärer och e-handel. VALERYD kännetecknas av långvariga ekonomiska fördelar, stor tillgång på färdiga lösningar, både i programvara och koncept i butik, och fokusering av optimal kundnytta . Vi skapar ett mervärde i vårt erbjudande, viktiga hörnstenar i vårt varumärke.


Vad erbjuder rollen?
Valeryds vision är att vara Europaledande leverantör av reservdelar och tillbehör till släp och husvagnar. Valeryds ambition är att vara förstahandsvalet bland slutkonsumenter och återförsäljare genom att ha marknadens bästa konceptlösning. Företaget är inne i en expansiv fas där man vill stärka upp kontoret.

Som Ekonomiadministratör hos VALERYD är du en viktig spelare som stöttar övriga delar av företaget. Du kommer att ha hand om bl.a.:

- löpande ekonomiarbete
- HR administration så som anställningsavtal, arbetsmiljö och lönuppföljning
-budget och prognosarbete, framtagandet av ekonomiska analyser och kalkyler och underlag inför affärsbeslut

VALERYD erbjuder ett mycket fritt och självständigt arbete där du har möjlighet att påverka både din och företagets framtid. Tillsammans med dina kollegor sprider ni positiv stämning och du får stöttning av erfarna kollegor för att du ska känna dig trygg i din roll. Du erbjuds även interna utbildningar för att förstärka dina befintliga kompetenser och lära dig nya.


Vem är du?
Vi tänker oss att du som passar för denna tjänst har en god social förmåga och gillar ordning och reda. Du trivs i att arbeta i ett högt tempo samtidigt som du är strukturerad och ordningsam. Du har en positiv inställning och drivs av att nå uppsatta mål. Du har erfarenhet och kunskap av att arbeta i större affärssystem.

Utöver detta ser vi att du;
- Godkänd gymnasieutbildning inriktad mot ekonomi eller likvärdig utbildning
- Minst två (2) års arbetslivserfarenhet inom aktuellt yrkesområde
-gärna relevant högskoleutbildning inom ekonomi.
- behärskar svenska & engelska i tal och skrift, behärskar tyska i tal och skrift är meriterande.
- har B-körkort
- har goda kunskaper i Microsoft Office, främst Excel


Är detta din perfekta match?
Detta är den perfekta matchen för dig som vill vara med och bli en viktig del i VALERYDs fortsatta utvecklingsresa där dina kunskaper och erfarenheter värdesätts, och du får chansen att växa och utvecklas ihop med företaget!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.
Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.
Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos VALERYD.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Varmt välkommen med din ansökan via effektiv.se.
Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 21/12-2023
Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Johanna Heleander på johanna.heleander@effektiv.se eller 073-527 30 28


Sökord
Ekonomi, Ekonomiadministratör, Vårgårda, Valeryd, Valeryd Brands, Alingsås, Herrljunga, Ekonomiassistent, HR

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 dec. 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos VALERYD.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga