Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Drifttekniker sökes för kommande uppdrag

Ansök nu

Är du en tekniskt intresserad person som har en präglad servicekänsla och en problemlösarinställning? Vill du ingå i ett team med hög servicekänsla? Då ska du absolut söka tjänsten!

Vad erbjuder rollen?
Den här tjänsten kombinerar underhåll av produktionsliner, maskinhantering, dokumentation, montering och systemanvändning.
Här är det viktigt att du som söker har erfarenhet av lager-och produktionsarbete sedan tidigare, är van vid att arbeta vid olika maskiner med olika uppgifter och att du är tekniskt lagd. Det är varierade arbetsuppgifter och kan bland annat bestå av:

- Inventering av gods
- Ansvara för produktionslinen
- Felsöka
- Förbättringsarbete

Vem är du?
Vi ser att du som söker är en ansvarsfull, självgående person med stor social kompetens. Du har tekniska färdigheter och också ett stort intresse för det samtidigt som du har ett öga för detaljer.
Du är van vid att dokumentera arbete, vi tror att du gjort detta i ditt tidigare arbete inom produktion och lager.
Problemlösning är en färdighet du besitter och din positivitet bidrar till en god stämning i arbetsgruppen.
Du är inte rädd för att ta dig an nya utmaningar och tycker det är spännande att ingen dag är den andra lik.
Utöver det är du en van truckförare med behörighet som gärna hjälper till i olika arbetsområden.


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.
Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.
För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med goda chanser till anställning hos kundföretaget.

Varmt välkommen med din ansökan
Känns detta som en tjänst gjord för dig? Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se, sista ansökningsdag är 31 maj. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor kring tjänsten kontakta Madeleine Grahm på madeleine.grahm@effektiv.se

Sökord
industri, jobb, lager, produktion, lediga jobb, Vårgårda, Alingsås, maskinoperatör, drifttekniker, underhållstekniker, truckförare

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med goda chanser till anställning hos kundföretaget.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare