CE-Chaufförer till Vårgårda och Vara

CE-Chaufförer till Vårgårda och Vara

ARBETSUPPGIFTER

I din roll som CE-chaufför hos Sandahls blir din stationeringsort Vårgårda eller Vara. Dina arbetsuppgifter kommer vara körning med bil och släp i Västsverige. Arbetstiden är dagtid, förlagd till 4 dagar/vecka á 10 h/dag. Jobbet förutsätter att du har körkort för tung lastbil med släp samt några års erfarenhet. Du behöver också ha YKB och truckkort samt god svenska i tal och skrift.

Varför arbeta på Sandahls?
  • På rätt väg: Sandahls är inte ett företag som andra. Vi tror på att göra rätt för oss, vi tror på individen och vi arbetar för en hållbar framtid. Istället för att följa andra, eller ta genvägar, försöker vi alltid göra det som är bäst på sikt - för företaget, kunderna, medarbetarna och samhället.
  • Trygg arbetsmiljö: Du som medarbetare är vår viktigaste tillgång. Därför ser vi till att våra anställningsförhållanden är långsiktigt hållbara. Det innebär att vi alltid följer kollektivavtal och gällande regler. När du jobbar på Sandahls ska du veta att du är i trygga händer.
  • Personligt och flexibelt: Vem gillar byråkrati och krångel? Inte vi i alla fall. På Sandahls har vi en platt organisation och öppna dörrar. Ingen åsikt är värd mer än någon annans. När du jobbar hos oss kan du räkna med att bli både sedd och hörd - för den du är.
  • Entreprenörsdrivet: Om du gillar att få saker gjorda är Sandahls rätt arbetsplats för dig. Företagets startades av en entreprenör, och den andan lever i allra högsta grad kvar. Vi är handlingskraftiga och orädda, och ser hellre möjligheter än hinder.
Personliga egenskaper

För att passa in i rollen som CE-chaufför är du flexibel, trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du uppskattar att prata med kunderna. Du har en god svenska i tal och skrift. Du är ordningsam och varsam med fordon och arbetsredskap. Du har en god kondition, uthållighet och du trivs med en händelserik arbetsdag, är inte rädd för att hugga i och gillar att vara en del av ett arbetslag där du kan bidra med positiv energi!

Om tjänsten

Stationeringsort för tjänsten är Vårgårda eller Vara och är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående. Finns stor chans för anställning hos Sandahls efter 6 månader.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Therese Hedén på via therese.heden@eterni.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Vårgårda
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 aug 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sandahls Vårgårda AB är ett modernt åkeri som månar om att chaufförerna ska få bra förutsättningar för att kunna utföra sitt arbete i rätt tid, på rätt plats och med rätt kvalitet. Sandahls Vårgårda AB arbetar med en modern fordonsflotta, prioriterar förarmiljö och säkerhetsfrågor högt och du kan lita på att lönen kommer in på kontot i tid.