Erfaren CNC svarvare sökes

Erfaren CNC svarvare sökes

PressParts AB söker en driven person med möjligheter till utveckling och ansvar i en starkt växande och spännande organisation!

I din roll som CNC-svarvare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Riggning och beredning av svarvar Mori-Seiki, Haas och Kia.
  • Programmering i ISO.
Vi söker dig med tidigare och gedigen erfarenhet av arbete som CNC-svarvare. Du känner dig tillräckligt bekväm för att kunna ta dig an vidare arbete inom detta. Meriterande är om du kan bereda i MasterCAM då detta används i andra delar av verksamheten. Även erfarenhet av CNC fleropmaskiner är meriterande.

Vidare ser vi att du är självgående, noggrann, effektiv och ansvarstagande. Det är också viktigt att du har roligt och brinner för det du gör tillsammans med dina kollegor.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet av arbete som CNC-svarvare
  • Erfarenhet av riggning och programmering i ISO
  • Erfarenhet av ritningsläsning och mätteknik
  • God svenska i tal och skrift
Tjänsten kommer att tillsättas omgående, urvalsprocess sker därav löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Patrik Johansson
Telefon 0708-313010
Email Mejla Patrik Johansson
Område Vårgårda
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.pressparts.se
Sista ansökningsdag 4 apr (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PressParts är ett legotillverkande företag med 10 anställda, vi har en modern maskinpark med CNC svarvar och fleropmaskiner. Vi har även en pressavdelning och vi har stora kända varumärken som kunder i hela Sverige.

PressParts ingår i CONPAT AB tillsammans med Nolans Mekaniska och Solserv AB och är ett Svenskt familjeägt företag med långsiktlighet i vår vision.

CONPAT organisationen omsätter ca 70 miljoner och sysselsätter ca 40 personer. Vi erbjuder både legotillverkade produkter men även egna produkter som hjälper våra kunder att jobba med hållbarhetsfrågor med miljö och CSR i fokus. Se gärna på solserv.se