Vi söker lagerarbetare

Vi söker lagerarbetare

Arbetsuppgifter

Vi söker nu engagerade lagerarbetare. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av av plock och pack. Truckkörning med ledstaplare förekommer vid behov.

Formell kompetens

Genomförd treårig gymnasieutbildning. God svenska, både vad gäller muntliga och skriftliga instruktioner. Då det kan förekomma tunga lyft behöver du ha god fysik. Arbetet är förlagt till fyrskift.

Meriterande
  • Erfarenhet av lager- och logistikarbete
  • Erfarenhet av orderhantering och lageradministration
  • B-körkort och tillgång till bil samt truckkort för ledstaplare (A2) är ett krav
Din bakgrund

Vi ser att gärna att du har erfarenhet från att arbeta på lager samt truckvana

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid / heltid (fyrskift) / Vårgårda

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Vårgårda
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Just nu söker vi personal för uthyrning i vår bemanningsverksamhet till vår kund Veoneer i Vårgårda. Veoneer utvecklar och levererar världsledande system såsom sensorer och mjukvara för aktiv säkerhet, avancerade system för förarassistans (ADAS) och självkörande bilar (AD) samt högteknologiska bromskontrollsystem.