Operatör till företag som tillverkar djurfoder

Operatör till företag som tillverkar djurfoder

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill arbeta som operatör hos en av våra kunder i Vårgårda. Företaget är en välkänd producent av djurfoder och som operatör är du en viktig del i den dagliga produktionen. Arbetet innebär att du ska köra, övervaka och underhålla maskiner i produktionslinjen. I arbetsuppgifterna ingår att rengöra och genomföra daglig service av maskinerna samt att tillkalla repatör vid större störningar. Du kommer även att få arbeta med att sortera ut avvikande produkter i produktionen.

Tjänsten kräver att du har tidigare erfarenhet av industiarbete. Har du även arbetat inom slakteribranschen eller har arbetat med djur tidigare så är det meriterande.

Formell kompetens

För att vara aktuell för tjänsten ska du:
  • Behärska svenska i tal i skrift.
  • Inneha svenskt B-körkort
  • Inneha truckkort (Åkstaplare och Motivktstruck)
  • Kunna arbeta skift
Personliga egenskaper

Vi tror att du som söker är en aktiv och ansvarstagande person som är mån om att arbeta kvalitetsinriktat och bidra till ständiga förbättringar av produktionen. För att passa in i denna tjänst är det viktigt att du inte är känslig för starka lukter eller har svårt för att hantera råvaror till djurfoderproduktion.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid (skift)/Vårgårda

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Känner du att du passar in på denna tjänsten, så vänta inte med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Vårgårda
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 dec (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning fortsätter att växa! Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men arbetar hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Genom en anställning hos oss får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät och skapa dig nya erfarenheter för framtiden. Vi månar om våra konsulters hälsa och välmående, därför erbjuder vi alla våra anställda friskvårdsbidrag.